Filter
Masterexamina
Amerikas förenta stater Virginia Arlington Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Hitta masterprogram i Gymnasieutbildning på deltid i Arlington, Amerikas förenta stater 2019

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Sekundärutbildning är ett studieområde som förbereder eleverna att instruera och uppmuntra tonåringar i en pedagogisk miljö. Program inom denna gren av lärande kan undervisa ledarskap, organisatorisk och tidshantering. Studier kan innefatta praktisk erfarenhet.

USA är fortfarande världens mest populära destinationen för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder även ett brett utbud av spännande studie platser. State University är delvis subventioneras av statliga myndigheter, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Arlington County är ett län och folkräkning-designerat förlägga i Commonwealth of Virginia. På grund av länets 's närhet till Washington, DC, är Arlington högkvarter till många avdelningar och organ den federala regeringen i USA.

Be om information Masterexamina i Gymnasieutbildning på deltid i Arlington i USA 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Gymnasieutbildning, Arlington

Examina
Plats
Amerikas förenta stater
Virginia
Arlington
Studietyp
Tempo
Marymount University

Marymount lärare förberedelse program ackrediterade av avdelningen för lärarutbildning och certifiering av Virginia Department of Education och det nationella rådet för a ... [+]

Utbildning (licensieringen Program)

&nbsp

Marymount är en av de ledande lärarutbildningar i större Washington, DC, område. Marymount alumner undervisar i det offentliga, privata, katolska och fristående skolor. Marymount doktorander att delta i dynamiskt område upplevelser i olika skolmiljö och är förberedda för de utmaningar i dagens klassrum.

PeM program erbjuds på:

Grundutbildning med undervisning licensieringen för årskurserna Prek-6 Engelska som andraspråk med undervisning licensieringen för betyg K-12 Specialpedagogik, General Curriculum, med undervisning licensieringen för betyg K-12 Skolan med undervisning licensieringen för betyg 6-12 ... [-]
Amerikas förenta stater Arlington
September 2019
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska