MASTERSTUDIES.SE

Hitta masterprogram i Gymnasieutbildning på deltid i Arlington, Amerikas förenta stater 2019

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Sekundärutbildning är ett studieområde som förbereder eleverna att instruera och uppmuntra tonåringar i en pedagogisk miljö. Program inom denna gren av lärande kan undervisa ledarskap, organisatorisk och tidshantering. Studier kan innefatta praktisk erfarenhet.

USA är fortfarande världens mest populära destinationen för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder även ett brett utbud av spännande studie platser. State University är delvis subventioneras av statliga myndigheter, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Arlington County är ett län och folkräkning-designerat förlägga i Commonwealth of Virginia. På grund av länets 's närhet till Washington, DC, är Arlington högkvarter till många avdelningar och organ den federala regeringen i USA.

Be om information Masterexamina i Gymnasieutbildning på deltid i Arlington i USA 2019

1 Resultat i Gymnasieutbildning, Arlington Filter

gymnasieutbildning (PeM)

Marymount University
Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Arlington

Marymount lärare förberedelse program ackrediterade av avdelningen för lärarutbildning och certifiering av Virginia Department of Education och det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE).