Filter
Masterexamina
Amerikas förenta stater Virginia Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Hitta masterprogram i Gymnasieutbildning på deltid i Virginia, Amerikas förenta stater 2019

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Gymnasieskolan erbjuder möjligheten att lära ungdomar på gymnasiet. Studenter som bedriver denna karriär kan fokusera på ett visst ämne som matematik, fysik eller administrativt arbete. Kommunikations- och instruktionsfärdigheter kan läras i detta ämnesområde.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Be om information Masterexamina i Gymnasieutbildning på deltid i Virginia i USA 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Gymnasieutbildning, Virginia

Examina
Plats
Amerikas förenta stater
Studietyp
Tempo
Marymount University

Marymount lärare förberedelse program ackrediterade av avdelningen för lärarutbildning och certifiering av Virginia Department of Education och det nationella rådet för a ... [+]

Utbildning (licensieringen Program)

&nbsp

Marymount är en av de ledande lärarutbildningar i större Washington, DC, område. Marymount alumner undervisar i det offentliga, privata, katolska och fristående skolor. Marymount doktorander att delta i dynamiskt område upplevelser i olika skolmiljö och är förberedda för de utmaningar i dagens klassrum.

PeM program erbjuds på:

Grundutbildning med undervisning licensieringen för årskurserna Prek-6 Engelska som andraspråk med undervisning licensieringen för betyg K-12 Specialpedagogik, General Curriculum, med undervisning licensieringen för betyg K-12 Skolan med undervisning licensieringen för betyg 6-12 ... [-]
Amerikas förenta stater Arlington
September 2019
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska