MASTERSTUDIES.SE

Hitta masterprogram i Gymnasieutbildning på deltid i Virginia, Amerikas förenta stater 2019

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Gymnasieskolan erbjuder möjligheten att lära ungdomar på gymnasiet. Studenter som bedriver denna karriär kan fokusera på ett visst ämne som matematik, fysik eller administrativt arbete. Kommunikations- och instruktionsfärdigheter kan läras i detta ämnesområde.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Be om information Masterexamina i Gymnasieutbildning på deltid i Virginia i USA 2019

1 Resultat i Gymnasieutbildning, Virginia Filter

gymnasieutbildning (PeM)

Marymount University
Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Arlington

Marymount lärare förberedelse program ackrediterade av avdelningen för lärarutbildning och certifiering av Virginia Department of Education och det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE).