Filter
Masterexamina
Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se 3 masterprogram i Hållbarhet på deltid

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Hållbar förvaltning kombinerar studier av både affärs- och praxis hållbarhet. Konceptet är att lära sig att hantera ett företag på ett sätt som är hållbart, genom lämplig användning av resurser och balansera behovet av ekonomisk framgång med målet att göra miljövänliga beslut.

Masterprogram i Hållbarhet på deltid

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

3 Resultat i Hållbarhet

La Salle Universitat Ramon Llull

Mästaren i hållbar arkitektur och energieffektivitet (MASEE) i La Salle utbildar sina deltagare i hållbar design av städer och byggnader från en praktisk och modern uppfa ... [+]

Mästaren i hållbar arkitektur och energieffektivitet (MASEE) La Salle utbildar sina deltagare i hållbar design av städer och byggnader från en praktisk och modern uppfattning.

Des 1998 och början av Master Control Building och hållbar arkitektur (MCEAS) är La Salle åtagit sig att utbilda yrkesverksamma inom olika avgörande för en hållbar utveckling av territoriet och samhället discipliner.

Med denna herre, La Salle da svar på den växande efterfrågan på olika yrkesprofil kan ge energieffektiva lösningar, både i städerna tillvägagångssätt som konstruktivt och arkitektoniska definition.

Mästaren i hållbar arkitektur och energieffektivitet (MASEE) ger tillgång till Master i Integral Construction Management (MGIC), energieffektivitet specialitet.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
9 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Centre for Alternative Technology

MSc i hållbarhet och anpassning i byggnadsmiljön (SABE) fokuserar på hållbar byggnad och miljö ... [+]

Mästare i miljöbyggnad

Klimatförändringar utgör två viktiga utmaningar för modern arkitektur: Hur kan byggnader hållas hållbara och hur kan de utformas för att ta hänsyn till klimatförändringarnas effekter? Denna magisterexamen möter dessa utmaningar genom en unik kombination av akademisk studie med praktiskt praktisk arbete, vilket ger dig den kunskap, färdigheter och erfarenhet du behöver för att utveckla en miljökarriär inom byggnadsmiljöområdet.

Kursen använder begreppen hållbarhet och anpassningstransformation för att skapa en förståelse för den byggda miljön på samhället och enskilda byggnader. Huvudbyggnadsfrågor som omfattas av kursen är: energihantering och design med låg energi, hållbart material, miljöprestation och energiförsörjning. Eleverna kan vidare satsa på stadsdesign, samhällen, ekologi, vatten, ekologisk sanitet, politik och ekonomi.... [-]

Storbritannien Machynlleth
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Victoria University of Wellington

Mänskliga konsekvenser, förlust av biologisk mångfald och ökad medvetenhet om miljöförändringar gör bevarandebiologin viktigare varje dag. ... [+]

Översikt

Mänskliga konsekvenser, förlust av biologisk mångfald och ökad medvetenhet om miljöförändringar gör bevarandebiologin viktigare varje dag.

Förbättring av bevarande, ekologi, biologisk mångfald och hållbarhet är Master of Conservation Biology en enårig, 180-poängs professionell mästare. Du får den vetenskapliga expertis du behöver för att göra bevarande arbete i Nya Zeeland och runt om i världen.

Wellington är en internationell hotspot för biologisk mångfald och studerar med Biovetenskapliga skolan, du lär dig av världsledande inom bevarandepraxis - internationellt respekterade forskare vars arbete informerar förvaltningen av Nya Zeelands unika biota.... [-]

Nya Zeeland Wellington
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
12 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska