Filter
Masterexamina
Europa Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se alla masterprogram i Hållbarhet på deltid Europa 2019/2020

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Framkanten av affärs akademiker, erbjuder en hållbar förvaltning ett alternativ till den typiska civilekonomexamen. Fältet kombinerar studier av affärsmetoder med de hållbarhets att lära sig att leda företag som gör den bästa användningen av resurser samtidigt som den är ekonomiskt sund.

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Hållbarhet på deltid Europa 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Hållbarhet, Europa

La Salle Universitat Ramon Llull

Mästaren i hållbar arkitektur och energieffektivitet (MASEE) i La Salle utbildar sina deltagare i hållbar design av städer och byggnader från en praktisk och modern uppfa ... [+]

Mästaren i hållbar arkitektur och energieffektivitet (MASEE) La Salle utbildar sina deltagare i hållbar design av städer och byggnader från en praktisk och modern uppfattning.

Des 1998 och början av Master Control Building och hållbar arkitektur (MCEAS) är La Salle åtagit sig att utbilda yrkesverksamma inom olika avgörande för en hållbar utveckling av territoriet och samhället discipliner.

Med denna herre, La Salle da svar på den växande efterfrågan på olika yrkesprofil kan ge energieffektiva lösningar, både i städerna tillvägagångssätt som konstruktivt och arkitektoniska definition.

Mästaren i hållbar arkitektur och energieffektivitet (MASEE) ger tillgång till Master i Integral Construction Management (MGIC), energieffektivitet specialitet.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
9 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Centre for Alternative Technology

MSc i hållbarhet och anpassning i byggnadsmiljön (SABE) fokuserar på hållbar byggnad och miljö ... [+]

Mästare i miljöbyggnad

Klimatförändringar utgör två viktiga utmaningar för modern arkitektur: Hur kan byggnader hållas hållbara och hur kan de utformas för att ta hänsyn till klimatförändringarnas effekter? Denna magisterexamen möter dessa utmaningar genom en unik kombination av akademisk studie med praktiskt praktisk arbete, vilket ger dig den kunskap, färdigheter och erfarenhet du behöver för att utveckla en miljökarriär inom byggnadsmiljöområdet.

Kursen använder begreppen hållbarhet och anpassningstransformation för att skapa en förståelse för den byggda miljön på samhället och enskilda byggnader. Huvudbyggnadsfrågor som omfattas av kursen är: energihantering och design med låg energi, hållbart material, miljöprestation och energiförsörjning. Eleverna kan vidare satsa på stadsdesign, samhällen, ekologi, vatten, ekologisk sanitet, politik och ekonomi.... [-]

Storbritannien Machynlleth
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska