MASTERSTUDIES.SE

Se alla masterprogram i Hållbarhetsstudier i Spanien på deltid 2019/2020

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Hållbarhet är en global rörelse där många länder försöker komma allt närmare det viktiga idealet som går ut på att bevara resurser så länge som möjligt. Detta har visat sig vara något av en social utmaning, som påverkar allt från den enskildas livsstil till transport.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Hållbarhetsstudier i Spanien på deltid 2019/2020

12 Resultat i Hållbarhetsstudier, Spanien Filter

Masters i hållbar utveckling

Divulgazione Dinamica
Internet Deltid 600 timmar September 2020 Spanien sevilla

Mästaren i hållbar utveckling kan specialisera sin utbildning inom ett framväxande område av vårt produktionssystem, från en social strategi.

Magister expert på hållbar utveckling och social utbildning

Divulgazione Dinamica
Internet Deltid 900 timmar September 2020 Spanien sevilla

Mästaren Expert i hållbar utveckling och social utbildning består av två titlar i ett enda ackreditering (Expert, Master).Dessa titlar hänvisar till två yrkesområden

Magister i hållbarhet

Divulgazione Dinamica
Internet Deltid 900 timmar September 2020 Spanien sevilla

Master i Hållbarhet består av tre titlar i en enda ackreditering (Technical, Expert och Master). Dessa värdepapper är riktade mot de tre respektive segment

internationella mästare i hållbar utveckling (sv-sp)

Divulgazione Dinamica
Internet Deltid 600 timmar September 2020 Spanien sevilla

Den internationella Master i hållbar utveckling (italiensk-spanska) gör det möjligt att specialisera sin utbildning inom ett framväxande område med vårt produktionssystem

Magisterexamen i hållbar förvaltning av fiskeresurserna

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
Campusstudier Heltid Deltid 1 år September 2020 Spanien Las Palmas de Gran Canaria + 1 fler

Centre: Fakulteten för marina vetenskaper Kvalifikationer: Magisterexamen i hållbar förvaltning av fiskeresurserna. Typ: Master. Rama Sciences. ECTS kredit timmar: 25

Magisterexamen i hållbar utveckling och socialt ansvar

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Internet Deltid 1 år September 2020 Spanien Castellón de la Plana

Mästaren syftar till att utbilda yrkesverksamma att tillämpa i praktiken synen på etik, hållbarhet och socialt ansvar och miljöansvar i affärsmodeller och befintliga företag, samt andra offentliga och privata organisationer, exempelvis icke vinstdrivande vinstdrivande organisationer och offentlig förvaltning.

Master i integrerad ledning: miljö, kvalitet och förebyggande

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Internet Deltid 1 - 2 år Öppen antagning Spanien Barcelona

Master in Integrated Management: Miljö, kvalitet och förebyggande är en idealisk referens för de företag som står inför behovet av att integrera ett integrerat ledningssystem i sin företagsfilosofi för att uppnå konkurrensfördelar, som också söker en optimering av befintliga resurser .

Master i strukturberäkning

Structuralia
Internet Deltid Kontakt Skolan Spanien Spain Online

Forma dig själv med Structuralia , den ledande träningsskolan i den spansktalande världen inom sektorerna Bygg, Infrastruktur, Energi och Teknik.

Master i katastrofriskhantering och klimatstyrning

Structuralia
Internet Deltid 18 månader Oktober 2019 Spanien Spain Online

Forma dig själv med Structuralia , den ledande träningsskolan i den spansktalande världen inom sektorerna Bygg, Infrastruktur, Energi och Teknik.

Magisterexamen i kvalitet, hållbarhet och förebyggande av yrkesrisker

IMF Business School
Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien madrid + 1 fler

IMF handelshögskola och Katolska universitetet i Ávila (UCAV), med stöd av British Standards Institution (BSI), startar den officiella mastergrad i kvalitet, hållbarhet och förebyggande av yrkesrisker (integrerad förvaltning). Programmet syftar till att ge ett praktiskt tillvägagångssätt med syftet att deras elever ska utbildas i genomförandet och granskningen av motsvarande ledningssystem enligt internationell lagstiftning.

Master i kvalitet, miljö och PRL

IMF Business School
Internet Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien madrid

Vid IMF vill IMF gå med i Master of Quality, Environment och PRL med erfarenhet av professionella med många års erfarenhet inom förebyggande, kvalitet och miljö. Denna Master tillåter ett stort antal valideringsmöjligheter med andra program. Konsultera med din rådgivare möjligheterna att validera.

Magisterexamen i integrerad förvaltning av kvalitetssystem, miljö och säkerhet och hälsa på arbetsplatsen (dubbel grad)

AIDIMME
Kombinerat online och på campus Deltid 1 år Kontakt Skolan Spanien Paterna

Som det händer i näringslivet är innovation ett viktigt verktyg för att förbättra organisationernas och människornas konkurrenskraft.