Filter
Masterexamina
Storbritannien Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se alla masterprogram i Hållbarhetsstudier i Storbritannien på deltid 2019/2020

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Att ta en examen i hållbarhet är otroligt givande, även om det finns många svåra frågor och debatter som uppstår när detta ämne kommer på tal. Förståelse av hållbarhetens betydelse för jorden och samhället är något relativt nytt som diskuteras bland forskare och ledare.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Börja idag Bästa masterprogrammen i Hållbarhetsstudier i Storbritannien på deltid 2019/2020

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Hållbarhetsstudier, Storbritannien

Centre for Alternative Technology

Kursen för hållbarhet och anpassning mästare ger dig kunskap och färdigheter att planera för att anpassa sig till miljöförändringar. MSc-programmet ger möjlighet att utve ... [+]

Masters in Environmental Science and Policy

En flexibel magisterexamen som syftar till att utveckla en strikt förståelse av transformationssvar mot klimatförändringar. Undervisad vid Centre for Alternative Technology (CAT), som bygger på hållbarhetspraxis och teori i Storbritannien, är detta den första MSc-kursen som ska integreras korrekt och de sociala, politiska, ekonomiska och praktiska aspekterna av att leva med miljöförändringar.

Denna magisterexamen tacklar dessa teman genom en kombination av akademisk studie, diskussion och praktisk praktiskt arbete. Vi ger våra MSc-studenter den kunskap, kompetens och erfarenhet som krävs för att utveckla en karriär inom miljöområdet och göra en inverkan. Programmet bygger på vår expert personal (https://gse.cat.org.uk/index.php/postgraduate-courses/msc-sustainability-and-adaptation/sa-staff-profiles) och ett brett urval av akademiker och specialist gästföreläsare; människor som har gjort exceptionella bidrag till miljötänkande och åtgärder.... [-]

Storbritannien Machynlleth
Kontakt Skolan
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
SOAS University of London

MPhil / PhD i utveckling, miljö och politik ger avancerad utbildning och forskningserfarenhet på doktorandnivå inom områdena i korsningen av utveckling, miljö och politik ... [+]

Läge för deltagande: Heltid eller Deltid

MPhil / PhD i utveckling, miljö och politik ger avancerad utbildning och forskningserfarenhet på doktorandnivå inom områdena i korsningen av utveckling, miljö och politik. Programmet är särskilt fokuserat på följande:

Miljö, energi och utveckling, inklusive klimatförändringar och utveckling och mark-vatten-energi-nexusen.Hållbara och näringskänsliga livsmedelssystem och kopplingar mellan jordbruk och hälsa.Jordbruks-, energi- och klimatpolitik.

Ett viktigt inslag i programmet är betoning på tvärvetenskap - våra elever uppmuntras att blanda begrepp, verktyg och metoder från olika discipliner, t.ex. ekonomi och näring; politik och geografi. Detta förbättras av vår plats i School of Interdisciplinary Studies, med dess uppdrag att stärka tvärvetenskap inom SOAS . Våra studenter drar också nytta av CeDEPs starka banden med andra Bloomsbury högskolor vid University of London, såsom London School of Hygiene and Tropical Medicine, och institutioner över universitet som London International Development Centre (LIDC) och London Centre for Integrative Research inom jordbruk och hälsa (LCIRAH).... [-]

Storbritannien london
September 2020
Engelska
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska