Filter
Masterexamina
Centralamerika och Karibien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Högre utbildning i Centralamerika och Karibien 2019

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

En Master i högre utbildning är perfekt för studenter som är intresserade av att följa karriärer inom högre utbildning industrin, lära dem hur man leder, utvecklar politiken, finans-och budget, samt arbete inom en fakultet miljö.

Centralamerika är den region i Nordamerika ligger mellan den södra gränsen till Mexiko och den nordvästra gränsen till Colombia, i Sydamerika. Den består av Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica och Panama.

Se alla masterprogram i Högre utbildning i Centralamerika och Karibien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Högre utbildning, Centralamerika och Karibien

ISAE Universidad

Karriär Master i Superior Undervisning är en vetenskaplig och omfattande utbildning som gör det möjligt för examen fakulteten utveckling och utveckling i dagens högskoleu ... [+]

Race Översikt

karriär Överlägsen Master of Teaching, Det är en vetenskaplig och omfattande utbildning som gör det möjligt för examen fakulteten utveckling och utveckling i dagens högskoleutbildning.

Det är en tävling där yrkesverksamma utveckla färdigheter för att designa, utveckla och utvärdera relevant forskning för kvaliteten på högre utbildning. Denna professionella kommer att kunna föreslå och omformulera läroplaner i enlighet med de möjligheter universitets och bidra till utvecklingen av utbildnings förslag och utvärderingsstrategier. Dessutom kommer det att fungera som en agent för ombyggnad av befintlig undervisningsmetoder, innovativa åtgärder och generera ett klimat av institutionell förnyelse.... [-]

Panama Panama City
Mars 2020
Deltid
12 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska