Filter
Masterexamina
Chile Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se alla masterprogram i Högre utbildning i Chile på deltid 2019

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

De kunskaper och färdigheter som förvärvats genom högre utbildning kan användas i både akademiska och arbetssituationer. Sysslar specialiserade karriär baserad utbildning i form av en fokuserad klass eller ett intyg program kan hjälpa dig att avancera i din karriär.

 

Chile har det äldsta utbildningssystemet i Sydamerika. Regeringen har alltid delvis finansierat denna utbildningssystemet är ett av de billigaste elevens liv. De ledande universitet är Universidad de Chile och Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Högre utbildning i Chile på deltid 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Högre utbildning, Chile

Universidad Central Chile

Den professionella träningen av master i undervisning för högre utbildning av Central University of Chile är berikad med akademikernas bidrag (som) av enastående erfarenh ... [+]

Allmän beskrivning

Den professionella träningen av master i undervisning för högre utbildning av Central University of Chile är berikad med akademikernas bidrag (som) av enastående erfarenhet inom utbildning, akademisk ledning och forskning. I detta sammanhang syftar programmet till att utbilda yrkesverksamma som kan bidra till utvecklingen av högre utbildning inom områdena undervisning, utbildningskvalitet och process och forskning, och erkänner att dessa områden är avgörande för framtida universitetslärare eller för de som redan arbetar på denna utbildningsnivå.

Denna yrkesverksamma inom högre utbildning är innehavare av en bred och aktuell kunskap inom undervisning, identifiering och analys av relationerna mellan andragogisk praxis och uppfattningar om undervisning, utvärdering och lärande. och vuxenstuderande i högre utbildning. Han kan även analysera läroplaner och deras förhållande till utvecklingen av undervisning i högre utbildningsprocesser med tanke på egen processkvalitetspolitik för högre utbildning i Chile. Den kan också utforma, genomföra och ge råd till projekt för att förbättra undervisningen i högre utbildning och föreslå lösningar på undervisningspraxis inom högre utbildning, baserad på analys och forskning.... [-]

Chile Santiago
February 2020
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska