Filter
Masterexamina
Chile Santiago Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Hitta masterprogram i Högre utbildning på deltid in Santiago, Chile 2019

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Högre utbildning är ett program för lärande förföljde grundskolan krav uppfylls. Det kan vara strikt akademisk att förbereda sig för forskarutbildning eller yrkesutbildning för att förbereda sig för en framtida karriär. En utbildningen kan antingen vara heltid eller deltid.

Chile, officiellt Republiken Chile är ett sydamerikanskt land som upptar en lång, smal landremsa mellan Anderna i öster och Stilla havet i väster.

I Santiago, kan man välja favorit utbildning eller specialiserade på ett visst område i många, forskningsinstitut, högskolor och universitet som finns. En av de största universiteten i Chile, Universidad de Chile, ligger här, liksom den berömda Universidad de Santiago de Chile, som har förändrat människors 's liv när det gäller utbildning.

Be om information Masterexamina i Högre utbildning på deltid in Santiago i Chile 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Högre utbildning, Santiago

Universidad Central Chile

Den professionella träningen av master i undervisning för högre utbildning av Central University of Chile är berikad med akademikernas bidrag (som) av enastående erfarenh ... [+]

Allmän beskrivning

Den professionella träningen av master i undervisning för högre utbildning av Central University of Chile är berikad med akademikernas bidrag (som) av enastående erfarenhet inom utbildning, akademisk ledning och forskning. I detta sammanhang syftar programmet till att utbilda yrkesverksamma som kan bidra till utvecklingen av högre utbildning inom områdena undervisning, utbildningskvalitet och process och forskning, och erkänner att dessa områden är avgörande för framtida universitetslärare eller för de som redan arbetar på denna utbildningsnivå.

Denna yrkesverksamma inom högre utbildning är innehavare av en bred och aktuell kunskap inom undervisning, identifiering och analys av relationerna mellan andragogisk praxis och uppfattningar om undervisning, utvärdering och lärande. och vuxenstuderande i högre utbildning. Han kan även analysera läroplaner och deras förhållande till utvecklingen av undervisning i högre utbildningsprocesser med tanke på egen processkvalitetspolitik för högre utbildning i Chile. Den kan också utforma, genomföra och ge råd till projekt för att förbättra undervisningen i högre utbildning och föreslå lösningar på undervisningspraxis inom högre utbildning, baserad på analys och forskning.... [-]

Chile Santiago
February 2020
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska