Filter
Masterexamina
Panama Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Högre utbildning i Panama 2019

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Det finns en uppsjö av högre utbildningar att välja mellan utifrån dina intressen och mål. Kostnader för högre utbildning kommer att variera beroende på inlärnings institut som valts och den planerade utbildningen.

Panama är ett land i Centralamerika med kuster både Karibiska havet och norra Stilla havet. Den enkla resor och brett utbud av upplevelser gör Panama ett av de mest attraktiva framväxande turistmål i världen. Universidad TECNOLOGICA de Panama (Technological University i Panama, det bästa universitetet i Panama i teknik och logistik-program) har ett Language Center där du kan lära dig spanska, engelska, franska, tyska, japanska, koreanska, mandarin, italienska och många andra språk.

De mest populära masterprogrammen i Högre utbildning i Panama 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Högre utbildning, Panama

ISAE Universidad

Karriär Master i Superior Undervisning är en vetenskaplig och omfattande utbildning som gör det möjligt för examen fakulteten utveckling och utveckling i dagens högskoleu ... [+]

Race Översikt

karriär Överlägsen Master of Teaching, Det är en vetenskaplig och omfattande utbildning som gör det möjligt för examen fakulteten utveckling och utveckling i dagens högskoleutbildning.

Det är en tävling där yrkesverksamma utveckla färdigheter för att designa, utveckla och utvärdera relevant forskning för kvaliteten på högre utbildning. Denna professionella kommer att kunna föreslå och omformulera läroplaner i enlighet med de möjligheter universitets och bidra till utvecklingen av utbildnings förslag och utvärderingsstrategier. Dessutom kommer det att fungera som en agent för ombyggnad av befintlig undervisningsmetoder, innovativa åtgärder och generera ett klimat av institutionell förnyelse.... [-]

Panama Panama City
Mars 2020
Deltid
12 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska