MASTERSTUDIES.SE

Se alla masterprogram i Högre utbildning i Panama på deltid 2019

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Det finns en uppsjö av högre utbildningar att välja mellan utifrån dina intressen och mål. Kostnader för högre utbildning kommer att variera beroende på inlärnings institut som valts och den planerade utbildningen.

Panama är ett land i Centralamerika med kuster både Karibiska havet och norra Stilla havet. Den enkla resor och brett utbud av upplevelser gör Panama ett av de mest attraktiva framväxande turistmål i världen. Universidad TECNOLOGICA de Panama (Technological University i Panama, det bästa universitetet i Panama i teknik och logistik-program) har ett Language Center där du kan lära dig spanska, engelska, franska, tyska, japanska, koreanska, mandarin, italienska och många andra språk.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Högre utbildning i Panama på deltid 2019

1 Resultat i Högre utbildning, Panama Filter

Magister top undervisning

ISAE Universidad
Kombinerat online och på campus Deltid 12 månader March 2020 Panama Panama City

Karriär Master i Superior Undervisning är en vetenskaplig och omfattande utbildning som gör det möjligt för examen fakulteten utveckling och utveckling i dagens högskoleutbildning.