Filter
Masterexamina
Panama Panama City Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Högre utbildning in Panama City i Panama 2019

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

En Master i högre utbildning är perfekt för studenter som är intresserade av att följa karriärer inom högre utbildning industrin, lära dem hur man leder, utvecklar politiken, finans-och budget, samt arbete inom en fakultet miljö.

Panama, officiellt Republiken Panama, den sydligaste landet i Centralamerika. Beläget på näset förbinder Nord-och Sydamerika. Panama erbjuder många universitet och högskolor som är tvåspråkiga och världsklass. Det 's ett pågående projekt som kallas City of Knowledge, som består av flera utbildningar i de gamla installationer av en före detta amerikansk militärbas (Clayton).

Panama City är huvudstad i Republiken Panama. Denna stad är känd för sina goda utbildningsinstitutioner och deras diversifierade utbildningsprogram. Några av dem är Florida State University Panama City, Technological University i Panama, och Santa Maria La Antigua universitet.

Be om information Masterexamina i Högre utbildning in Panama City i Panama 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Högre utbildning, Panama City

ISAE Universidad

Karriär Master i Superior Undervisning är en vetenskaplig och omfattande utbildning som gör det möjligt för examen fakulteten utveckling och utveckling i dagens högskoleu ... [+]

Race Översikt

karriär Överlägsen Master of Teaching, Det är en vetenskaplig och omfattande utbildning som gör det möjligt för examen fakulteten utveckling och utveckling i dagens högskoleutbildning.

Det är en tävling där yrkesverksamma utveckla färdigheter för att designa, utveckla och utvärdera relevant forskning för kvaliteten på högre utbildning. Denna professionella kommer att kunna föreslå och omformulera läroplaner i enlighet med de möjligheter universitets och bidra till utvecklingen av utbildnings förslag och utvärderingsstrategier. Dessutom kommer det att fungera som en agent för ombyggnad av befintlig undervisningsmetoder, innovativa åtgärder och generera ett klimat av institutionell förnyelse.... [-]

Panama Panama City
Mars 2020
Deltid
12 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska