MASTERSTUDIES.SE

Hitta masterprogram i Högre utbildning på deltid in Panama City, Panama 2019

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

En Master i högre utbildning är perfekt för studenter som är intresserade av att följa karriärer inom högre utbildning industrin, lära dem hur man leder, utvecklar politiken, finans-och budget, samt arbete inom en fakultet miljö.

Panama, officiellt Republiken Panama, den sydligaste landet i Centralamerika. Beläget på näset förbinder Nord-och Sydamerika. Panama erbjuder många universitet och högskolor som är tvåspråkiga och världsklass. Det 's ett pågående projekt som kallas City of Knowledge, som består av flera utbildningar i de gamla installationer av en före detta amerikansk militärbas (Clayton).

Panama City är huvudstad i Republiken Panama. Denna stad är känd för sina goda utbildningsinstitutioner och deras diversifierade utbildningsprogram. Några av dem är Florida State University Panama City, Technological University i Panama, och Santa Maria La Antigua universitet.

Be om information Masterexamina i Högre utbildning på deltid in Panama City i Panama 2019

1 Resultat i Högre utbildning, Panama City Filter

Magister top undervisning

ISAE Universidad
Kombinerat online och på campus Deltid 12 månader March 2020 Panama Panama City

Karriär Master i Superior Undervisning är en vetenskaplig och omfattande utbildning som gör det möjligt för examen fakulteten utveckling och utveckling i dagens högskoleutbildning.