Masterprogram i Hippologutbildning

Jämför 3 masterprogram i Hippologutbildning

Hippologutbildning

Om du har slutfört din kandidatexamen och vill fortsätta din utbildning för att få en fördel gentemot konkurrenterna, bedriver en magisterexamen är ofta ett utmärkt val. Denna typ av examen är vanligtvis avslutad inom två till tre år.

Vad är en Master i Equine Studies? Det beror på vad din skola val erbjuder. Vissa skolor erbjuder kurser med inriktning på häst reproduktion, medan andra erbjuder specialiserade program inom hästnäringen förvaltning. Du kan räkna med att ta kurser som Equestrian Program Sustainability, Equine Behavior, och Equine träningsfysiologi. Om du vill fokusera på ryttaren industrin, kan du ta kurser i händelse och säljledning och häst företagsledning.

Det finns oändliga möjligheter till jobb som arbetar med hästar, och att få en Master i Equine Studies kommer att hjälpa dig att vara på god väg till karriär dina drömmar.Hästnäringen är mycket unik och konkurrenskraftig, och genom att få en Master i Equine Studies, du ställa dig själv bortsett från mängden.

Varje skola har en annan kostnad för att erhålla en Master i Equine Studies baserat på deras placering och längden på programmet. Du måste kolla med dina bästa val skolor att lära sig mer om deras prissättning.

Med en examen i häst studier, kan du förvänta dig ett stort utbud av karriärmöjligheter. Oavsett om du vill vara en häst veterinär, hantera en lada, eller specialiserar sig på hästutfodring, kommer en Master i Equine Studies hjälpa dig att utveckla de kunskaper och färdigheter som du behöver för att lyckas. Du kan också välja en marknadsföring jobb inom hästnäringen, eller engagera sig i den lukrativa satsningar av hästförsäljning och avel. Om du älskar hästar, kommer en Master i Equine Studies hjälpa dig att uppnå det jobb som du alltid har drömt om.

Equine entusiaster har så mycket att vinna på att få en Master i Equine Studies. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

Online-Master of Education (med) i ryttar utbildning

William Woods University
Online Deltid September 2018 Amerikas förenta stater Fulton

Ange den nya och växande hästsport utbildningsmarknaden genom att tjäna online Master of Education i Equestrian examen från William Woods University. Detta program kommer att hjälpa dig att få fält pedagogik färdigheter du behöver för att göra övergången från ryttar professionell att ryttaren pedagog. Även tjäna denna grad, kommer du att förbättra dina undervisningsmetoder och lära sig att bygga en effektiv läroplanen genom att tillämpa instruktions ... [+]

Online Master of Education (MED) i Ridsport Utbildning

Ange den nya och växande hästsport utbildningsmarknaden genom att tjäna online Master of Education i Equestrian examen från William Woods University. Detta program kommer att hjälpa dig att få fält pedagogik färdigheter du behöver för att göra övergången från ryttar professionell att ryttaren pedagog. Även tjäna denna grad, kommer du att förbättra dina undervisningsmetoder och lära sig att bygga en effektiv läroplanen genom att tillämpa instruktions teorier och strategier.

Program fördelar

Online Master of Education i Equestrian utbildning bygger på signatur styrkor William Woods University: spetskompetens i att utbilda lärare, en nationellt rankad online-utbildning program, och en nationellt erkänd ryttare program. I detta program, kommer du att få kvalitet på nätet undervisning genom den senaste utbildningsteknologi och samarbeta med dina kollegor i ett interaktivt och engagerande inlärningsmiljö. ... [-]


Equine Science (Online Distance Learning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Online Deltid 3 - 6 år September 2018 Storbritannien Edinburgh

Detta program innefattar en djupgående vetenskaplig metod för att hantera hälsa och välfärd, reproduktion, beteende, näring och motion för hästar. Du kommer också att lära dig hur man praktiskt tillämpar ett vetenskapligt tillvägagångssätt för att gynna hästens hälsa, välfärd och prestanda. [+]

Programbeskrivning

Detta program innefattar en djupgående vetenskaplig metod för att hantera hälsa och välfärd, reproduktion, beteende, näring och motion för hästar. Du kommer också att lära dig hur man praktiskt tillämpar ett vetenskapligt tillvägagångssätt för att gynna hästens hälsa, välfärd och prestanda.

Vårt onlineprogram är det första och enda Equine Science-programmet som ska vara värd inom ett internationellt centrum för veterinärkvalitet. Det ger eleverna detaljerad kunskap och förståelse för equine science och dess tillämpningar och är utmärkt förberedelse för att förbättra din equine karriär eller framtida självständig forskning som en doktorand.... [-]


Master i allmän veterinär vård, ryttare och exotisk online

Escuela Veterinaria MasterD Online
Online Deltid 1500 öppettider Öppen antagning Spanien Alicante

Med denna magisterexamen i veterinärmedicinsk vård kommer du att utveckla ditt yrke genom att delta i olika djurarter. Det är det perfekta komplementet till ditt yrke som veterinär att träna i din dag i en veterinär-, ryttare- eller djurpark. Genom denna magisterexamen i veterinärmedicinen kommer du att lära dig om vården och patologierna hos små djur, hästar eller exotiska djur för att ge den vården de behöver enligt deras art. [+]

Med denna magisterexamen i veterinärmedicinsk vård kommer du att utveckla ditt yrke genom att delta i olika djurarter. Det är det perfekta komplementet till ditt yrke som veterinär att träna i din dag i en veterinär- , ryttare- eller djurpark.

Genom detta online mästare 's examen i veterinär, träffas vård och sjukdomar i små djur, hästar eller exotiska djur för att ge den vård de behöver efter sitt slag.

Denna online veterinärmedicinska masterexamen ger dig möjlighet att förvärva generell teoretisk praktisk kunskap om omvårdnad inom djurvård och hälsa vid diagnostisk bildbehandling, laboratorium eller operationsrum för att applicera dem med djur i hushållscentraler, studgårdar, hästcentra eller kärnor djurparker.... [-]