Filter
Masterexamina
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför masterprogram i Hippologutbildning

Om du har slutfört din kandidatexamen och vill fortsätta din utbildning för att få en fördel gentemot konkurrenterna, bedriver en magisterexamen är ofta ett utmärkt val. Denna typ av examen är vanligtvis avslutad inom två till tre år.

Vad är en Master i Equine Studies? Det beror på vad din skola val erbjuder. Vissa skolor erbjuder kurser med inriktning på häst reproduktion, medan andra erbjuder specialiserade program inom hästnäringen förvaltning. Du kan räkna med att ta kurser som Equestrian Program Sustainability, Equine Behavior, och Equine träningsfysiologi. Om du vill fokusera på ryttaren industrin, kan du ta kurser i händelse och säljledning och häst företagsledning.

Det finns oändliga möjligheter till jobb som arbetar med hästar, och att få en Master i Equine Studies kommer att hjälpa dig att vara på god väg till karriär dina drömmar.Hästnäringen är mycket unik och konkurrenskraftig, och genom att få en Master i Equine Studies, du ställa dig själv bortsett från mängden.

Varje skola har en annan kostnad för att erhålla en Master i Equine Studies baserat på deras placering och längden på programmet. Du måste kolla med dina bästa val skolor att lära sig mer om deras prissättning.

Med en examen i häst studier, kan du förvänta dig ett stort utbud av karriärmöjligheter. Oavsett om du vill vara en häst veterinär, hantera en lada, eller specialiserar sig på hästutfodring, kommer en Master i Equine Studies hjälpa dig att utveckla de kunskaper och färdigheter som du behöver för att lyckas. Du kan också välja en marknadsföring jobb inom hästnäringen, eller engagera sig i den lukrativa satsningar av hästförsäljning och avel. Om du älskar hästar, kommer en Master i Equine Studies hjälpa dig att uppnå det jobb som du alltid har drömt om.

Equine entusiaster har så mycket att vinna på att få en Master i Equine Studies. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Hippologutbildning

William Woods University

Ange den nya och växande hästsport utbildningsmarknaden genom att tjäna online Master of Education i Equestrian examen från William Woods University. Detta program kommer ... [+]

Online Master of Education (MED) i Ridsport Utbildning

Ange den nya och växande hästsport utbildningsmarknaden genom att tjäna online Master of Education i Equestrian examen från William Woods University. Detta program kommer att hjälpa dig att få fält pedagogik färdigheter du behöver för att göra övergången från ryttar professionell att ryttaren pedagog. Även tjäna denna grad, kommer du att förbättra dina undervisningsmetoder och lära sig att bygga en effektiv läroplanen genom att tillämpa instruktions teorier och strategier.

Program fördelar

Online Master of Education i Equestrian utbildning bygger på signatur styrkor William Woods University: spetskompetens i att utbilda lärare, en nationellt rankad online-utbildning program, och en nationellt erkänd ryttare program. I detta program, kommer du att få kvalitet på nätet undervisning genom den senaste utbildningsteknologi och samarbeta med dina kollegor i ett interaktivt och engagerande inlärningsmiljö. ... [-]

Amerikas förenta stater Fulton
September 2019
Deltid
Online
Läs mer på svenska