Filter
Masterexamina
Chile Studietyp: Distansutbildning Tempo: Alla

Se alla masterprogram i Historiskt bevarande i Chile på distans 2019

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Chile, officiellt Republiken Chile är ett sydamerikanskt land som upptar en lång, smal landremsa mellan Anderna i öster och Stilla havet i väster.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Historiskt bevarande i Chile på distans 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Historiskt bevarande, Chile, Distansutbildning

Universidad UNIACC

Kandidaten kommer att kunna leda utbildningsinvesteringsprojekt baserade på intensiv användning av virtuella arbetsredskap och pedagogisk teknik. Det kommer att ha färdig ... [+]

Kandidaten kommer att kunna leda utbildningsinvesteringsprojekt baserade på intensiv användning av virtuella arbetsredskap och pedagogisk teknik. Det kommer att ha färdigheter att genomföra instruktionsdesign av virtuella kurser, utforma lärarupplevelser som stöds av användningen av IKT, modell virtuella inlärningsmiljöer och direkta produktionsprocesser av lärande resurser.

behörighetChilenska och utländska sökande måste presentera sin ursprungliga eller legaliserade chilenska gymnasieskolan för en notarie.Teknisk grad av överlägsen eller professionell nivå.Presentera klar och läsbar kopia av båda sidor av ID-kort.Uppfyller övriga krav som fastställts av universitetet för ingången, för tävlingen eller programmet i fråga.Beskrivning av läget... [-]
Chile Santiago
May 2019
Heltid
3 terminer
Online
Läs mer på svenska