MASTERSTUDIES.SE

Se masterprogram i Historiskt bevarande Europa 2020

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla masterprogram i Historiskt bevarande Europa 2020

4 Resultat i Historiskt bevarande, Europa Filter

Master i arkitektonisk restaurering

Universidade da Coruña
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Spanien A Coruña Ferrol + 1 fler

Magisterexamen i Architectural rehabilitering är en officiell årscykel varaktighet studier som syftar till att ge avancerad utbildning inom inspektion och ingripande i byggnadsarvet.

Master i finansiell rådgivning och kapitalförvaltning

OBS Business School
Internet Heltid Deltid 10 månader Kontakt Skolan Spanien Barcelona madrid + 2 fler

Master i finansiell rådgivning ger sina deltagare en bred och fullständig kunskap om området för förmögenhetsförvaltning och portföljer, och kompletteras med ett omfattande introduktionsblock för att lära sig hur finansmarknader och finansiella institutioner fungerar.

Master i naturvetenskaplig naturvetenskap - Restaurering av kulturarv

University of Bologna
Campusstudier Heltid 2 år

Kursen är inriktad på utbildning och utbildning av Conservation Scientist, en forskare med kunskaper om kemi, fysik, biologi, geologi och informatik som tillämpas på kulturarv och ytterligare kunskap om bevarande (etik, historia, kulturvärderingar, historisk teknik, tidigare och nuvarande bevarande teknik och praxis, specifika vetenskapliga aspekter, etc.).

Civilingenjör i byggprocesser och system: Historisk byggnadsrehabilitering

University of Bologna
Campusstudier Heltid 2 år

HBR: s internationella läroplan är byggd för att tillgodose behoven hos nya yrkesverksamma, genom att fokusera på diagnos av bevarandeförhållanden och om definitionen av förfaranden för konsolidering och rehabilitering av de historiska artefakterna.