MASTERSTUDIES.SE

Se 8 masterprogram i Hotell & Restaurang på deltid

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Kurser i värdskap består av en blandning av föreläsningar och praktisk erfarenhet. Detta hjälper dem som ska arbeta med värdskap inom hotell, restaurang och turism att få den ledningskompetens de behöver. Dessa kunskaper kommer att vara till användning när de ska avancera till ledande positioner inom sina företag.  

Masterprogram i Hotell & Restaurang på deltid

8 Resultat i Hotell & Restaurang Filter

Master of Management in Hospitality (MMH)

Boston University - School of Hospitality Administration
Campusstudier Heltid Deltid 3 terminer July 2019 Amerikas förenta stater Boston + 1 fler

Master of Management i internationell Hospitality Management

Mahidol University International College
Campusstudier Heltid Deltid 18 månader June 2019 Thailand Bangkok + 1 fler

MM-IHM Program är en av ett fåtal påbyggnadsexamina i regionen som omfattar förvaltning i både turism-och besöksnäringen.Programmet är utformat för att ge en heltäckande bas i grunderna i turism-och besöksnäringen

MicroMasters Program i International Hospitality Management (Hong Kong Polytechnic University)

edX
Online Heltid Deltid 24 veckor May 2019 Amerikas förenta stater Cambridge + 1 fler

Tjäna en värdefull uppgift i internationell gästfrihet och turismledning från ett av världens ledande program för att fördjupa din karriär.

Online mästare i turism och gästfrihet ledning

GBSB Global Business School - Online programs
Online Heltid Deltid 9 - 12 månader Öppen antagning Spanien Spain Online Barcelona Madrid + 3 fler

Online Master of Tourism & Hospitality Management erbjuder avancerad inblick i turistnäringen och ger studenterna möjlighet att utveckla sin kunskap och sina intressen inom området för hantering av gästfrihet.

Master of Philosophy (Matstudier)

Taylor’s University
Campusstudier Heltid Deltid 18 - 30 månader July 2019 Malaysia Subang Jaya + 1 fler

Master of Philosophy (Food Studies) syftar till att groom kandidater till högkvalificerade yrkesverksamma som är experter inom matvetenskap. För att uppnå detta har Taylor's University och University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformat en omfattande läroplan som omfattar komponenter som forskningsfärdigheter, antropologi och sociologi av mat, förståelse för olika matkulturer, mattrender och affärsutsikter, sociopolitiska frågor på matnäring och folkhälsa och många fler.

Master i Hospitality Management Online

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online Deltid 1 år Öppen antagning Spanien Spain Online

Mästaren i Hotel Hospitality Online syftar till att erbjuda studenterna den nödvändiga träningen för att uppnå sin personliga och professionella utveckling som chefer på högsta nivå i företag som är relaterade till den internationella gästfrihetsbranschen.

Master i gästfrihet och turism

L. Robert Payne School of Hospitality and Tourism Management, San Diego State University
Campusstudier Online Deltid 18 månader September 2019 Amerikas förenta stater San Diego + 1 fler

San Diego State University Hospitality and Tourism (HTM) Magisterprogrammet är ett ledarskapsutvecklingsprogram som är utformat för yrkesverksamma yrkesverksamma från hela världen och levereras online i en liten klassinställning med en veckas möten på SDSU: s vackra campus till båda starta och avsluta programmet.

Master i internationell gästfrihet och servicehantering

NHL Stenden University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid Deltid 14 månader September 2019 Nederländerna Leeuwarden + 1 fler

Magisterprogrammet i International Hospitality and Service Management gör det möjligt för studenter att förbereda sig för en karriär inom gästbranschen. Kursen har blivit den bästa Master i Hospitality i Nederländerna enligt 2016 Keuzegids informationsguide. Kursen ger studenterna möjlighet att få praktisk arbetslivserfarenhet i Stendens eget 4-stjärniga hotell.