MASTERSTUDIES.SE

Se 11 masterprogram i Hotell & Restaurang på deltid

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Kurser i värdskap består av en blandning av föreläsningar och praktisk erfarenhet. Detta hjälper dem som ska arbeta med värdskap inom hotell, restaurang och turism att få den ledningskompetens de behöver. Dessa kunskaper kommer att vara till användning när de ska avancera till ledande positioner inom sina företag.  

Masterprogram i Hotell & Restaurang på deltid

11 Resultat i Hotell & Restaurang Filter

Master of Management in Hospitality (MMH)

Boston University - School of Hospitality Administration
Campusstudier Heltid Deltid 3 terminer Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Boston + 1 fler

MicroMasters Program i International Hospitality Management (Hong Kong Polytechnic University)

edX
Internet Heltid Deltid 24 veckor Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Cambridge + 1 fler

Tjäna en värdefull uppgift i internationell gästfrihet och turismledning från ett av världens ledande program för att fördjupa din karriär.

Master of Management i internationell Hospitality Management

Mahidol University International College
Campusstudier Heltid Deltid 18 månader juni 2020 Thailand Bangkok + 1 fler

MM-IHM Program är en av ett fåtal påbyggnadsexamina i regionen som omfattar förvaltning i både turism-och besöksnäringen.Programmet är utformat för att ge en heltäckande bas i grunderna i turism-och besöksnäringen

Online mästare i turism och gästfrihet ledning

GBSB Global Business School - Online programs
Internet Heltid Deltid 9 - 12 månader Öppen antagning Spanien Spain Online Barcelona Madrid + 3 fler

Online Master of Tourism & Hospitality Management erbjuder avancerad inblick i turistnäringen och ger studenterna möjlighet att utveckla sin kunskap och sina intressen inom området för hantering av gästfrihet.

Master of Philosophy (Matstudier)

Taylor’s University
Campusstudier Heltid Deltid 18 - 30 månader Kontakt Skolan Malaysia Subang Jaya + 1 fler

Master of Philosophy (Food Studies) syftar till att groom kandidater till högkvalificerade yrkesverksamma som är experter inom matvetenskap. För att uppnå detta har Taylor's University och University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformat en omfattande läroplan som omfattar komponenter som forskningsfärdigheter, antropologi och sociologi av mat, förståelse för olika matkulturer, mattrender och affärsutsikter, sociopolitiska frågor på matnäring och folkhälsa och många fler.

Master i Hospitality Management Online

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
Internet Deltid 1 år Öppen antagning Spanien Spain Online

Mästaren i Hotel Hospitality Online syftar till att erbjuda studenterna den nödvändiga träningen för att uppnå sin personliga och professionella utveckling som chefer på högsta nivå i företag som är relaterade till den internationella gästfrihetsbranschen.

Online MAM i hållbar gästfrihet

Sustainability Management School
Internet Heltid Deltid 18 - 36 månader Oktober 2019 Schweiz Switzerland Online + 1 fler

Vårt onlineprogram är 100% online och det har samma erkännande som programmet On-Campus. Innovativ, praktisk och anpassad till den verkliga världen, är den online-MBA i Sustainable Hospitality Management syftat till att påverka din framtida karriär i denna livliga bransch. Den levereras av enastående fakultet som kommer från fältet med stor erfarenhet av hållbara projekt och affärsstrategi med fokus på gästfrihet.

Master of Management (MAM) i hållbar gästfrihet

Sustainability Management School
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Schweiz Gland + 1 fler

Innovativ, praktisk och anpassad till den verkliga världen, syftar MAM i Sustainable Hospitality Management till att påverka din framtida karriär i denna livliga bransch. Den levereras av enastående fakultet som kommer från fältet med stor erfarenhet av hållbara projekt och affärsstrategi med fokus på gästfrihet.

Master i Hospitality Business Administration

BBI Luxembourg
Internet Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 12 månader Oktober 2019 Luxemburg Wiltz + 2 fler

Programmet som erbjuds av BBI Luxembourg genom ett strategiskt partnerskap med EBU Luxemburg är utvecklat för att möta och förutse de ökande kraven från studenter som vill utföra en verkställande karriär inom gästfrihet och turism.

Master i International Hospitality and Service Management (deltid)

NHL Stenden University of Applied Sciences
Campusstudier Deltid 2 år September 2019 Nederländerna Leeuwarden

Om du är serviceinriktad, kritisk och nyfiken, och alltid har din kunds intresse i åtanke, är det här deltidsprogrammet perfekt för dig. Det är steget för att öka din karriär i den ständigt föränderliga gästbranschen. Allt samtidigt som du kombinerar ditt arbete och studier.

Master i internationell gästfrihet och servicehantering

NHL Stenden University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid Deltid 14 månader Kontakt Skolan Nederländerna Leeuwarden + 1 fler

Om du är serviceinriktad, kritisk och nyfiken, och alltid har din kunds intresse i åtanke, är denna magisterexamen perfekt för dig. Det är ett springbräda för en framgångsrik och dynamisk karriär i den ständigt föränderliga gästbranschen.