Filter
Masterexamina
Amerikas förenta stater Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se alla masterprogram i Hotell & Restaurang i USA på deltid 2019

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

När man går kurser i värdskap lär man sig om drift och förvaltning av hotell & restaurang. Arbetsmöjligheter efter att ha tagit kurser i värdskap finner man på hotell, restauranger och i turistnäringen.  

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Börja idag Bästa masterprogrammen i Hotell & Restaurang i USA på deltid 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Hotell & Restaurang, Amerikas förenta stater

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Boston University - School of Hospitality Administration

... [+]

Bästa masterprogrammen i Hotell & Restaurang i USA på deltid. [-]
Amerikas förenta stater Boston
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
edX

Tjäna en värdefull uppgift i internationell gästfrihet och turismledning från ett av världens ledande program för att fördjupa din karriär. ... [+]

Tjäna en värdefull uppgift i internationell gästfrihet och turismledning från ett av världens ledande program för att fördjupa din karriär.

Programmet International Hospitality Management MicroMasters erbjuder ett nytt sätt att fördjupa talanger för den dynamiska globala gästbranschen.

Programmet är utformat för att utveckla ledare för den globala gästfrihetsbranschen. Du kommer att få fördjupad kunskap om lyxmarknaden, den senaste tekniken inom fältet och den bästa marknadsföringen, mänskliga resurser och andra viktiga affärsmetoder.

Du lär dig genom en blandning av strategiska perspektiv och pragmatisk implementering, problemidentifiering och beslutsfattande samt tvärvetenskapliga teorier och hanteringsapplikationer.... [-]

Amerikas förenta stater Cambridge
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
24 veckor
Internet
Läs mer på svenska