Filter
Masterexamina
Amerikas förenta stater Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se alla masterprogram i Hotell & Restaurang i USA på deltid 2019

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

När man går kurser i värdskap lär man sig om drift och förvaltning av hotell & restaurang. Arbetsmöjligheter efter att ha tagit kurser i värdskap finner man på hotell, restauranger och i turistnäringen.  

USA är fortfarande världens mest populära destinationen för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder även ett brett utbud av spännande studie platser. State University är delvis subventioneras av statliga myndigheter, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Hotell & Restaurang i USA på deltid 2019

Läs mer Läs mindre

3 Resultat i Hotell & Restaurang , Amerikas förenta stater

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Boston University - School of Hospitality Administration

... [+]

Bästa masterprogrammen i Hotell & Restaurang i USA på deltid. [-]
Amerikas förenta stater Boston
July 2019
Deltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
edX

Tjäna en värdefull uppgift i internationell gästfrihet och turismledning från ett av världens ledande program för att fördjupa din karriär. ... [+]

Tjäna en värdefull uppgift i internationell gästfrihet och turismledning från ett av världens ledande program för att fördjupa din karriär.

Programmet International Hospitality Management MicroMasters erbjuder ett nytt sätt att fördjupa talanger för den dynamiska globala gästbranschen.

Programmet är utformat för att utveckla ledare för den globala gästfrihetsbranschen. Du kommer att få fördjupad kunskap om lyxmarknaden, den senaste tekniken inom fältet och den bästa marknadsföringen, mänskliga resurser och andra viktiga affärsmetoder.

Du lär dig genom en blandning av strategiska perspektiv och pragmatisk implementering, problemidentifiering och beslutsfattande samt tvärvetenskapliga teorier och hanteringsapplikationer.... [-]

Amerikas förenta stater Cambridge
May 2019
Deltid
24 veckor
Online
Läs mer på svenska
L. Robert Payne School of Hospitality and Tourism Management, San Diego State University

San Diego State University Hospitality and Tourism (HTM) Magisterprogrammet är ett ledarskapsutvecklingsprogram som är utformat för yrkesverksamma yrkesverksamma från hel ... [+]

San Diego State University Hospitality and Tourism (HTM) Magisterprogrammet är ett ledarskapsutvecklingsprogram som är utformat för yrkesverksamma yrkesverksamma från hela världen och levereras online i en liten klassinställning med en veckas möten på SDSU: s vackra campus till båda starta och avsluta programmet.

HTM Master kurser registreras varje vecka av våra professorer och anpassas till dina specifika önskemål och aktiviteter.

Om du gillar TED Talks kommer du att älska våra gästföreläsningar från globalt genomförda ledare under ditt program. Alla programmets kurser är skräddarsydda för verkliga applikationer som du kan ansöka nästa dag på ditt kontor.... [-]

Amerikas förenta stater San Diego
September 2019
Deltid
18 månader
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska