Filter
Masterexamina
Australien Western Australia Broome Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Hitta masterprogram i Hotell och turism på deltid i Broome, Australien 2019

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Australien har sju av de 100 lärosäte i världen! Australien sitter ovanför lik av Tyskland, Nederländerna och Japan, placera åttonde i Universitas 2012 U21 Ranking av nationella system för högre utbildning.

Förutom att vara en turist och en pearling stad har Broome inte varit kvar när det gäller utbildning. Den Broome community college till exempel är allmänt känt att forma människors liv i Broome.

Be om information Masterexamina i Hotell och turism på deltid i Broome i Australien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Hotell och turism, Broome

Examina
Plats
Australien
Western Australia
Broome
Studietyp
Tempo
The University of Notre Dame Australia

Den filosofiska synsätt Master of Outdoor Education programmet vid Notre Dame finns ett starkt engagemang för bästa praxis för att uppnå en hälsosam livsstil genom fysisk ... [+]

Master of Outdoor Education

Utomhuspedagogik kurser i Hälsohögskolan syftar till att ge grundläggande kunskaper, praktiska färdigheter och ledaregenskaper till individer som vill undervisa i skolor eller utomhuspedagogik centra. Yrkesverksamma inom detta område måste ha kompetens att utforma lämpliga, behovsbaserat och roligt program till vilka kunder är engagerade. De måste smälta praktiska utomhus färdigheter, utvärdera behov, design och planera och genomföra säkra Outdoor Utbildningsprogram.

Den filosofiska synsätt Master of Outdoor Education programmet vid Notre Dame finns ett starkt engagemang för bästa praxis för att uppnå en hälsosam livsstil genom fysisk aktivitet och dess förhållande till naturen. Studenterna kommer att få erfarenheter i en rad olika utomhusaktiviteter som bestäms av ackreditering i National Outdoor Leadership registreringssystem (NOLRS).... [-]

Australien Fremantle Broome Sydney
Januari 2020
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska