MASTERSTUDIES.SE

Se 36 masterprogram i Hotell och turism på deltid

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Masterprogram i Hotell och turism på deltid

36 Resultat i Hotell och turism Filter

Master i internationell gästfrihet och servicehantering

NHL Stenden University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid Deltid 14 månader Kontakt Skolan Nederländerna Leeuwarden + 1 fler

Om du är serviceinriktad, kritisk och nyfiken, och alltid har din kunds intresse i åtanke, är denna magisterexamen perfekt för dig. Det är ett springbräda för en framgångsrik och dynamisk karriär i den ständigt föränderliga gästbranschen.

Master i Hospitality Business Administration

BBI Luxembourg
Internet Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 12 månader Oktober 2019 Luxemburg Wiltz + 2 fler

Programmet som erbjuds av BBI Luxembourg genom ett strategiskt partnerskap med EBU Luxemburg är utvecklat för att möta och förutse de ökande kraven från studenter som vill utföra en verkställande karriär inom gästfrihet och turism.

Master of Management (MAM) inom hållbar turism

Sustainability Management School
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Schweiz Gland Switzerland Online + 2 fler

Konstruerad för alla yrkesverksamma inom företag, ideella organisationer och statliga myndigheter som kräver kunskap och praktik om hållbarhet.

Master i affärshändelser och turism (MICE) - Semi Presencial och Online

ESODE Business School
Campusstudier Internet Deltid 9 - 12 månader Januari 2020 Spanien Madrid + 1 fler

Skaffar en omfattande vision om branschhändelser och företagsturism, utökande kunskap och direktkontakt med MICE-sektorn.

Msc företagsekonomi inom turism

University Of Applied Sciences HTW Chur
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 8 terminer Kontakt Skolan Schweiz Chur + 1 fler

Master of Business Administration Major turism ger dig möjlighet att få allmän kunskap i företagsekonomi samt praktiska utbildningsmöjligheter inom turism.

Master of Tourism Management

Victoria University of Wellington
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader Mars 2020 Nya Zeeland Wellington + 1 fler

Turism spelar en viktig roll i ekonomierna i många länder, inklusive Nya Zeeland. Studera för din magisterexamen i en av världens ledande turistmål.

Magisterexamen i Tourism Management

Up Level School of Management
Campusstudier Deltid 128 - 128 timmar November 2019 Italien Naples Rome Milan + 2 fler

Denna Master är en av de turist utbildningar med särskild kompetens inom turismen att bli yrkesverksamma inom turistnäringen. Du kommer att arbeta som chef för resebyråer och researrangörer Expert marknadsföring och kommunikation för turism, turism Promotion Manager Technical Director of Travel Agency, Tour Guide. Ingen annan Master i turism förbereder dig också till arbetslivet!

Executive Master i hantering av affärsturism och evenemang

HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi
Campusstudier Deltid 8 månader September 2019 Spanien Barcelona

Den Executive Master i Event och affärsturism * fakulteten för turism och Hotel Management Sant Ignasi ger fördjupad kunskap om branschen händelser utökar dina kunskaper om strategisk ledning och marknadsföring, och stärker din ledarförmåga dig att bli en av ledarna för turistnäringen och internationella evenemang.

Master i innovation och turism marknadsföring online

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
Internet Deltid 1 år September 2019 Spanien Murcia Spain Online + 1 fler

Mästaren i Innovation and Tourism Marketing Online Course är avsedd för personer som har samma passion för den kultur av innovation, teknik och marknadsföring som tillämpas i turismorganisationer som en traditionell student.

Master of Philosophy (Matstudier)

Taylor’s University
Campusstudier Heltid Deltid 18 - 30 månader Kontakt Skolan Malaysia Subang Jaya + 1 fler

Master of Philosophy (Food Studies) syftar till att groom kandidater till högkvalificerade yrkesverksamma som är experter inom matvetenskap. För att uppnå detta har Taylor's University och University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformat en omfattande läroplan som omfattar komponenter som forskningsfärdigheter, antropologi och sociologi av mat, förståelse för olika matkulturer, mattrender och affärsutsikter, sociopolitiska frågor på matnäring och folkhälsa och många fler.

Master i turism och rekreation

Vistula University
Campusstudier Heltid Deltid 4 terminer Oktober 2019 Polen Warsaw + 1 fler

Studera turism och rekreation på masternivå, ger dig kunskap om ledning inom turism och gör att du kan vidareutveckla de färdigheter som du har fått på kandidatnivå. Du kommer att lära dig att självständigt och professionellt driva en resebyrå, turistort eller livsmedelsföretag och organisera premium affärshändelser.

Byta Dual Master in Tourism Management

INSA Business, Marketing & Communication School
Campusstudier Heltid Deltid 1 år Oktober 2019 Spanien Barcelona Schweiz Lucerne + 3 fler

International Dual Degree in Tourism Management är ett årsprogram som helt och hållet är utformat för att driva en framgångsrik karriärbranschbransch med ett internationellt samarbete mellan INSA (Barcelona, Spanien) och Hotel Management School (Luzern, Schweiz).

Master i organisation av evenemang, protokoll och företagsturism (MICE) (Deltid) - Barcelona

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Campusstudier Deltid 1 år Kontakt Skolan Spanien Barcelona Madrid + 1 fler

Mästaren i Osteleas organisation av evenemang, protokoll och affärsturism syftar till att utbilda yrkesverksamma och chefer för att leda affärsprojekt som är inriktade på planering och hantering av olika typer av händelser (särskilt åtgärder av möten, incitament, konferenser och konferenser Utställningar såväl som kongresser och kongresser, yrkesmässor) dominerar begreppen protokoll och kommunikationsstrategier och PR och genererar turismutveckling inriktade på segmentet kvalitetskommunikationsturism.

Magister i marknadsföring, marknadsföring av turism och revenue management

OSTELEA - Escuela de Turismo
Campusstudier Deltid Kontakt Skolan Spanien Barcelona Madrid

Master i marknadsföring, marknadsföring av turism och Revenue Management är den enda mästare i Spanien som uppfyller följande två punkter. För närvarande finns det ingen annan skola som utbildar studenter med chefer i branschen, och att göra det med samma verktyg som används av de flesta företag. Alla kurser har en helt praktisk utveckling och professionalisering fokuserar på elevernas

Online Master i digital marknadsföring och e-handel Tourist

Euroaula Barcelona
Internet Deltid 9 månader Oktober 2019 Spanien Barcelona

Mästaren i digital marknadsföring och e-handel Tourist är ett program som syftar till att utbilda yrkesverksamma att kunna hantera konkurrens miljöer och den ökande globaliseringen av marknader som tillhandahåller ny teknik. Denna nya tekniska miljön kännetecknas av att öka konkurrenskraften, minska livscykler av produkter och öppnandet av nya möjligheter.