MASTERSTUDIES.SE

Se 35 masterprogram i Hotell och turism på deltid

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Masterprogram i Hotell och turism på deltid

35 Resultat i Hotell och turism Filter

Master of Management (MAM) inom hållbar turism

Sustainability Management School
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år February 2020 Schweiz Gland + 1 fler

Konstruerad för alla yrkesverksamma inom företag, ideella organisationer och statliga myndigheter som kräver kunskap och praktik om hållbarhet.

Master i internationell gästfrihet och servicehantering

NHL Stenden University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid Deltid 14 månader September 2019 Nederländerna Leeuwarden + 1 fler

Magisterprogrammet i International Hospitality and Service Management gör det möjligt för studenter att förbereda sig för en karriär inom gästbranschen. Kursen har blivit den bästa Master i Hospitality i Nederländerna enligt 2016 Keuzegids informationsguide. Kursen ger studenterna möjlighet att få praktisk arbetslivserfarenhet i Stendens eget 4-stjärniga hotell.

Master i gästfrihet och turism

L. Robert Payne School of Hospitality and Tourism Management, San Diego State University
Campusstudier Internet Deltid 18 månader September 2019 Amerikas förenta stater San Diego + 1 fler

San Diego State University Hospitality and Tourism (HTM) Magisterprogrammet är ett ledarskapsutvecklingsprogram som är utformat för yrkesverksamma yrkesverksamma från hela världen och levereras online i en liten klassinställning med en veckas möten på SDSU: s vackra campus till båda starta och avsluta programmet.

Master i turism ledning

Rome Business School
Campusstudier Internet Kombinerat online och på campus Deltid 1 år October 2019 Italien Rome Italy Online + 3 fler

Med studenter från mer än 140 länder runt om i världen är Rome Business School Master i Tourism Management det perfekta valet för yrkesverksamma som söker ett världsklassprogram för att starta eller konsolidera en framgångsrik karriär inom den internationella turistsektorn.

Msc företagsekonomi inom turism

University Of Applied Sciences HTW Chur
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 8 terminer September 2019 Schweiz Chur + 1 fler

Master of Business Administration Major turism ger dig möjlighet att få allmän kunskap i företagsekonomi samt praktiska utbildningsmöjligheter inom turism.

Magisterexamen i affärshändelser och turism (MICE) - On-Site och Online

ESODE Business School
Campusstudier Internet Deltid 7 - 12 månader November 2019 Spanien Madrid Spain Online + 2 fler

Skaffar en omfattande vision om branschhändelser och företagsturism, utökande kunskap och direktkontakt med MICE-sektorn.

Magisterexamen i Tourism Management

Up Level School of Management
Campusstudier Deltid 128 - 128 öppettider April 2019 Italien Milan Rome Naples + 2 fler

Denna Master är en av de turist utbildningar med särskild kompetens inom turismen att bli yrkesverksamma inom turistnäringen. Du kommer att arbeta som chef för resebyråer och researrangörer Expert marknadsföring och kommunikation för turism, turism Promotion Manager Technical Director of Travel Agency, Tour Guide. Ingen annan Master i turism förbereder dig också till arbetslivet!

Master i turism och rekreation

Vistula University
Campusstudier Heltid Deltid 4 terminer October 2019 Polen Warsaw + 1 fler

Studera turism och rekreation på masternivå, ger dig kunskap om ledning inom turism och gör att du kan vidareutveckla de färdigheter som du har fått på kandidatnivå. Du kommer att lära dig att självständigt och professionellt driva en resebyrå, turistort eller livsmedelsföretag och organisera premium affärshändelser.

Mestrado em desenvolvimento sustentável e gestão de turismo

Universidade Católica De Moçambique
Campusstudier Heltid Deltid 2 år September 2019 Moçambique Maputo + 1 fler

O curso de Mestrado Profissionalizante des Desvolvado de São Paulo de Guatemala, den 29 september 2009 den 29 september, den 29 september, den 29 oktober, den offentliga och den offentliga sektorn, som inte är representerad i Nummer 38, pelos i Mexiko, Universidad de Córdoba , e pelo Regulatoryo em vigor na Faculdade de Gestão de Turismo e Informática.

Master of Philosophy (Matstudier)

Taylor’s University
Campusstudier Heltid Deltid 18 - 30 månader July 2019 Malaysia Subang Jaya + 1 fler

Master of Philosophy (Food Studies) syftar till att groom kandidater till högkvalificerade yrkesverksamma som är experter inom matvetenskap. För att uppnå detta har Taylor's University och University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformat en omfattande läroplan som omfattar komponenter som forskningsfärdigheter, antropologi och sociologi av mat, förståelse för olika matkulturer, mattrender och affärsutsikter, sociopolitiska frågor på matnäring och folkhälsa och många fler.

Executive Master i hantering av affärsturism och evenemang

HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi
Campusstudier Deltid 8 månader September 2019 Spanien Barcelona

Den Executive Master i Event och affärsturism * fakulteten för turism och Hotel Management Sant Ignasi ger fördjupad kunskap om branschen händelser utökar dina kunskaper om strategisk ledning och marknadsföring, och stärker din ledarförmåga dig att bli en av ledarna för turistnäringen och internationella evenemang.

Master i innovation och turism marknadsföring online

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
Internet Deltid 1 år September 2019 Spanien Spain Online

Mästaren i Innovation and Tourism Marketing Online Course är avsedd för personer som har samma passion för den kultur av innovation, teknik och marknadsföring som tillämpas i turismorganisationer som en traditionell student.

Magister i e-turism och intäktshantering

INSA Business, Marketing & Communication School
Campusstudier Deltid 1 år February 2020 Spanien Barcelona Schweiz Lucerne + 2 fler

Den magisterexamen i e-turism och Revenue Management ger kunskap i digitala verktyg och sociala nätverk som gör det möjligt att öppna ett brett utbud av marknadsföringsaktiviteter och försäljning. Också specialiserad utbildning som optimerar resurser och intäkter i en mycket konkurrensutsatt bransch.

Master i organisation av evenemang, protokoll och företagsturism (MICE) (Deltid) - Barcelona

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Campusstudier Deltid 1 år April 2019 Spanien Barcelona

Mästaren i Osteleas organisation av evenemang, protokoll och affärsturism syftar till att utbilda yrkesverksamma och chefer för att leda affärsprojekt som är inriktade på planering och hantering av olika typer av händelser (särskilt åtgärder av möten, incitament, konferenser och konferenser Utställningar såväl som kongresser och kongresser, yrkesmässor) dominerar begreppen protokoll och kommunikationsstrategier och PR och genererar turismutveckling inriktade på segmentet kvalitetskommunikationsturism.

Master i internationell turism och gästfrihet

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Campusstudier Internet Heltid Deltid 10 - 12 månader Öppen antagning Spanien Barcelona + 2 fler

Befälhavaren i internationell turism och gästfrihet består av att ge kunskap om aktuella ämnen som är inriktade på turistsektorn och human capital management och dess inflytande på turistmarknaden samt uppmuntra innovation och evolutionära förbättringar på detta område. Denna grad syftar till att utveckla elevernas karriär som direktörer, områdeschefer eller entreprenörer, så att de kan förvärva de kunskaper och färdigheter som krävs för beslutsfattandet inom denna sektor.