Filter
Masterexamen
Kroatien Studietyp: Alla Takt: Alla

Se masterprogram i Hotell och turism i Kroatien 2019

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Kroatien är ett bra val för studenter som vill studera på en plats känd för sin vackra kust, sin blandning av Medelhavsområdet och sydöstra Europa charm och rika historiska och kulturella arv.

De mest populära masterprogrammen i Hotell och turism i Kroatien 2019

Läs mer Läs mindre
Other options within this field of study:

1 Results in Hotell och turism, Kroatien

Other options within this field of study:
University of Dubrovnik

Den forskarutbildning i nationalekonomi och företagsekonomi varar två år,. dvs fyra terminer. (120 hp). Efter avslutad forskarutbildning, studerande förvärva akademiska m ... [+]

Ekonomi och företagsekonomi - Turism

Den forskarutbildning i nationalekonomi och företagsekonomi varar två år,. dvs fyra terminer. (120 hp). Efter avslutad forskarutbildning, studerande förvärva akademiska magisterexamen i ekonomi eller företagsekonomi.

&nbsp

Denna grad öppnar möjligheter inom olika mycket arbeten och chefsbefattningar inom området ekonomi, samt ger erfarenhet av den vetenskapliga och professionella arbetsmetoder och färdigheter i att finna lösningar på utveckling-relaterade problem.

Det är ett aktivt deltagande i undervisningen genom att både universitetet och gästföreläsare samt framstående yrkesverksamma från näringslivet praxis.Undervisningen underlättas av tillgången till IT Center, där eleverna har tillgång till datorer och internet, biblioteket och Dokumentationscentrum, som erbjuder över 30.000 titlar. ... [-]

Kroatien Dubrovnik
October 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska