Filter
Masterexamina
Moçambique Maputo Maputo Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Hitta masterprogram i Hotell och turism på deltid in Maputo, Moçambique 2019

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Den levande kultur och traditionell konst i Moçambique erbjuda internationella studenter möjlighet att utöka sin globala syn och erfarenhet utbildning från ett unikt perspektiv. Det primära språket i Mozambique är portugisiska. Studenter kan finna att Moçambique är ett bra ställe att förbättra sina portugisiska språkkunskaper.

Den andra huvudstaden i Moçambique är Maputo känd för sina välrenommerade universiteten och deras diversifierade program. Bortsett från att Universidade Eduardo Mondlane är känt för sina innovativa och olika utbildningsprogram.

Be om information Masterexamina i Hotell och turism på deltid in Maputo i Moçambique 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Hotell och turism, Maputo

Examina
Plats
Moçambique
Maputo
Maputo
Studietyp
Tempo
Universidade Católica De Moçambique

O curso de Mestrado Profissionalizante des Desvolvado de São Paulo de Guatemala, den 29 september 2009 den 29 september, den 29 september, den 29 oktober, den offentliga ... [+]

O curso de Mestrado Profissionalizante des Desvolvado de São Paulo de Guatemala, den 29 september 2009 den 29 september, den 29 september, den 29 oktober, den offentliga och den offentliga sektorn, som inte är representerad i Nummer 38, pelos i Mexiko, Universidad de Córdoba , e pelo Regulatoryo em vigor na Faculdade de Gestão de Turismo e Informática.

Som aktivitetsmiljöer är det högt tempo som präglas av Moçambique, supéem, nosos, och vektor, som är avgörande för ekonomisk ekonomi, som är intressanta för att få en större del av den privata sektorn. Det är en stor del av världen, som är en av världens största turistbyråer, i Moçambique, och är en av de största företagen i världen. Parresponsen är nödvändig för att lösa problem, men också inom konkurrensområdet, och det är en sektor som är ett exempel på en utveckling av informationsteknologin och informationsteknologin om de mest efterfrågade.... [-]

Moçambique Maputo
September 2019
Portugisiska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska