Masterprogram i Hotell och turism i Singapore

Se masterprogram i Hotell och turism i Singapore 2018

Hotell och turism

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Singapore, officiellt Republiken Singapore, är ett sydostasiatiska ö stadsstaten utanför den södra spetsen av Malackahalvön, 137 kilometer norr om ekvatorn. Ett antal utländska universitet, handelshögskolor och specialiserade institut har också skapa sina asiatiska campus i Singapore. Singapore är en av de säkraste storstäderna i världen med nästan någon åtgärd.

De mest populära masterprogrammen i Hotell och turism i Singapore 2018

Läs Mer

Master Internationell Turism Och Hospitality Management - Mba

James Cook University Singapore
Campusstudier Heltid 16 månader November 2018 Singapore

Denna gemensam examen är utformad för att hantera efterfrågan på data-och IT-akademiker som också kan tillämpa kritiska affärsmannaskap med kommunikationsförmåga. Den gemensam examen är för studenter som är i stånd att utnyttja sina IT-tekniska färdigheter utöver det vanliga, att skapa lönsamma produkter och tjänster för arbetsgivare. [+]

Med stigande välstånd av medelklass populationer, växande regional och global handel, det finns utmärkta möjligheter i gästfrihet och turism.

Akademiker kan tillämpa kritiska affärsmannaskap till gästfrihet branschfrågor, såsom revenue management, ansvariga förvaltningspraxis, globalisering, individuell identitet och karriärutveckling, hållbarhet, ledarskap och förändring, och strategi med detta gemensam examen.

Ämnen Sustainable Enterprise Den föränderlig omvärld Hantera strategiska resurser och operationer Corporate Responsibility och styrning Marknadsföring och kundengagemang Strategisk och Ansvarig Innovation Management Ledande och hantera Organisationsförändring Praktisk eller forskningsprojekt Introduktion till turism och miljö Turism Systems Analysis Turism och Hospitality Operations Management Global Destination Konkurrenskraft Tourist förvaltningsstrategier Ekonomiska beslutsfattandet inom besöksnäringen eller ekonomi för en hållbar värld Gästfrihet och Gastronomi: Social, privat och kommersiell PLUS ett valfritt ämne karriär~~POS=TRUNC utfall ... [-]

Magister På Internationell Turism Och Hospitality Management

James Cook University Singapore
Campusstudier Heltid Deltid 16 - 16 månader November 2018 Singapore

The Master of International Tourism & Hospitality Management (MITHM) ger en möjlighet för befintliga studenter inom turistnäringen eller akademiker i andra branscher för att höja sina kvalifikationer och dra nytta av denna tillväxt. [+]

Turism-och besöksindustrin genomgår en stark tillväxt i Asien.

Med stigande välstånd av medelklass populationer, växande regional och global handel, det finns utmärkta möjligheter i gästfrihet och turism.

Master of International Tourism and Hospitality Management ger en möjlighet för befintliga studenter inom turism och andra branscher för att förbättra sina kvalifikationer och dra nytta av denna tillväxt. Detta program är ett innovativt magisternivå grad som kombinerar turism, gästfrihet och företagsledning att ge och chefer den kompetens som krävs för att lyckas.

Utmärkelser, betyg och fördelar

James Cook University fick Queensland Tourism Award 2007 för Tourist utbildningskategori. Tidskriften Tourism Management rankas James Cook University i tredje plats i världen inom turistrelaterad forskning (nov 2007) Universitetet fick Premier av Queenslands Export Award for Education två år i rad. Universitetet har flera forskningscentra, inklusive den tropiska turism och Hospitality Centre som visar vår forskning styrka och rykte inom industrin. ... [-]