Masterprogram i Humaniorastudier i Kanada

Se masterprogram i Humaniorastudier i Kanada 2018/2019

Humaniorastudier

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Humaniora och samhällsvetenskap främjar förståelse för en mängd olika teman genom att ge studenterna ett stort kursutbud. De färdigheter man erhåller kan visa sig vara värdefulla i ett stort antal branscher på den växande globala arbetsmarknaden.

Om du funderar på någon högre utbildning som kommer att påverka ditt liv positivt samtidigt ge dig praktiska kunskaper och färdigheter, då Kanada 's utbildningssystem är vad du behöver. Resor till Kanada för din utbildning kommer att göra dig uppskatta kreativitet och innovation av föreläsarna i dessa högre utbildningsanstalter.

De mest populära masterprogrammen i Humaniorastudier i Kanada 2018/2019

Läs Mer

Master of Divinity / Master of Divinity by Extension

Vancouver School of Theology
Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 3 - 7 år January 2019 Kanada Vancouver + 1 fler

[+]

Integration

Föreläsningar Seminarier

[-]

Master of Theology (Th.M)

Vancouver School of Theology
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 10 terminer January 2019 Kanada Vancouver + 1 fler

Master of Theology-graden är en forskarutbildning som syftar till att ge studenten en avancerad förståelse för ett område eller en disciplin inom ramen för den teologiska undersökningen samt utvecklingen av forskningsmetoder och resurser som är lämpliga för det valda området eller disciplinen. [+]

Översikt över programmet

Master of Theology-graden är en forskarutbildning som syftar till att ge studenten en avancerad förståelse för ett område eller en disciplin inom ramen för den teologiska undersökningen samt utvecklingen av forskningsmetoder och resurser som är lämpliga för det valda området eller disciplinen.

Programmet kan tjäna till att förbereda en student för vidare doktorandutbildning, förberedelse för vissa former av undervisning, vetenskaplig förstärkning av ministerns praktik eller disciplinärt fokus inom ett teologiskt studieområde för personligt intresse. Två strömmar av studier är tillgängliga:

Ett alternativ kräver skrivning av en vetenskaplig avhandling; Det här alternativet rekommenderas generellt för dem som förbereder sig för doktorsarbete.Det andra alternativet, General Research Option, kräver ytterligare kurs och ett viktigt projekt. Programmet kräver specialisering inom studieområdet där avhandlingen är skriftlig men möjliggör mångfald vid urval av kurser. Den erbjuds på något område där en studerandes intressen och skolans resurser sammanfaller.Programmets längd... [-]

Magister på kristna ministeriet

Canadian Southern Baptist Seminary & College
Online Campusstudier Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 60 öppettider September 2019 Kanada Cochrane + 3 fler

Kandidatprogrammet för mastergradsprogrammet (MCMin) är utformat för att förbereda akademiker för kompetent kristet ledarskap i ett stort antal ministerier. Grundläggande studier inkluderar bibel, teologi, ministerie färdigheter och praxis. [+]

Kandidatprogrammet för mastergradsprogrammet (MCMin) är utformat för att förbereda akademiker för kompetent kristet ledarskap i ett stort antal ministerier. Grundläggande studier inkluderar bibel, teologi, ministerie färdigheter och praxis.

Spår inom detta examensprogram inkluderar:

Tillämpat ministeriumPastoral ledarskapuppdragKrav

1. Förutsättningen för denna examen är en BA-examen, eller motsvarande, från ett ackrediterat college eller universitet.

2. Totalt 60 timmar krävs för att examen ska slutföras.

3. Minst 30 studiepoäng måste slutföras på campus för att ge regelbunden och substantiell studentfakultetsinteraktion för att underlätta uppnåendet av examensresultaten.... [-]


Magister av gudomlighet

Canadian Southern Baptist Seminary & College
Campusstudier Heltid 92 öppettider September 2019 Kanada Cochrane

Mästaren av gudomligheten (MDiv) är en professionell akademisk examen på 92 hp, som är utformad för att utrusta pastorer och andra kristna ministrar med den kunskap, färdigheter och attityder som är nödvändiga för deras uppmaning. Det är den standard teologiska graden erhållen av präster i Nordamerika. [+]

Mästaren av gudomligheten (MDiv) är en professionell akademisk examen på 92 hp, som är utformad för att utrusta pastorer och andra kristna ministrar med den kunskap, färdigheter och attityder som är nödvändiga för deras uppmaning. Det är den standard teologiska graden erhållen av präster i Nordamerika.

Denna examen undersöker alla viktiga områden av bibliska, teologiska, historiska och praktiska discipliner relaterade till kristna ministeriet. Valbara kurser som adresserar en rad olika ämnen kompletterar kärnplanen och utrusta studenter för specialisering av ämnet.

Krav

1. Förutsättningen för denna examen är en BA-examen, eller motsvarande, från ett ackrediterat college eller universitet.... [-]