Filter
Masterexamina
Nordamerika Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Informatik i Nordamerika 2019

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Spanning 23 länder, är Nordamerika kontinent fylld med utbildningsmöjligheter. Eleverna har möjlighet att lära sig flera språk och utveckla en förståelse för vitt skilda kulturer.

Se alla masterprogram i Informatik i Nordamerika 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Informatik, Nordamerika

Southern Arkansas University

Master of Science i datavetenskap och informationsvetenskap (MCIS) på Southern Arkansas University är ett av de största, mest prisvärda och mycket attraktiva datavetenska ... [+]

Master of Science i datavetenskap och informationsvetenskap (MCIS) på Southern Arkansas University är ett av de största, mest prisvärda och mycket attraktiva datavetenskapliga kandidatexamen i USA. Programmet erbjuder ett brett spektrum av online och onsite kurser som är noggrant utformade för att träna studenterna i både teorier och applikationer. Kursprogrammet granskas ständigt och uppdateras för att återspegla de pågående förändringarna inom datavetenskapsfältet. Fakultetsmedlemmarna är högkvalificerade - många med omfattande branscherfarenhet.

Studenter i MCIS-programmet kan antingen studera allmänna ämnen inom datavetenskap eller, baserat på bakgrund och intresse, driva ett av följande fokusområden:... [-]

Amerikas förenta stater Magnolia
September 2019
Heltid
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska