MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Inredningsarkitektur i paris i Frankrike 2020

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Området inredning kombinerar teknisk kompetens med kreativa vision för att skapa arbets och livsrum i bostadshus eller kommersiella strukturer. En inredningsarkitekt ger designkoncept och funktionella behov till stånd för att förbättra någon inomhusmiljö.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Paris är den mest befolkade staden i Frankrike och dess huvudstad. Det har över 2 miljoner invånare. Den spelar värd till ledande centra för lärande och konst i den europeiska regionen. Att vara hem till det högsta antalet högutbildade, har Paris flera prestigefyllda universitet i Frankrike.

Be om information Masterexamina i Inredningsarkitektur i paris i Frankrike 2020

2 Resultat i Inredningsarkitektur, paris Filter

Master of Interior Architecture - Objektdesign

Ecole Camondo
Exekutiva kurser September 2020 Heltid Engelska Franska Campusstudier

Både en humanist och en universalist, arbetar inredningsarkitekten-objektdesignern på olika skalor, från det minsta objektet till hela staden. Som en hantverkare och en allmän ...

Läs mer

Befälhavare inredningsarkitekt arkitekt

Autograf
Exekutiva kurser 01 October 2020 Heltid Franska Campusstudier

Arkitekt inredningsarkitekt, visar kreativitet och mod. Han riktade, renoverar, åter liv till en plats, erbjuder nya lösningar, smart, estetiska. Kombinera känslighet och tekn ...

Läs mer