MASTERSTUDIES.SE

Jämför 31 masterprogram i Inredningsarkitektur

En magisterexamen i inredningen är ett inlägg examen program som lär eleverna inredning, konsten att förändra levande arbetsytan till en mer effektiv inställning, för dagligt bruk. Syftet är att göra den resulterande inställningen mest attraktiv för alla. Skillnaden mellan interiör design och inredning är att interiör utformning planerar funktionaliteten och användbarheten av det tillgängliga utrymmet medan inredning syftar till att göra inställningen ser tilltalande utan lika mycket hänsyn till planering och användbarheten av inställningen. Interiör utformning behandlar även aspekter såsom belysning, akustik och temperatur. Inredningsarkitekter ofta specialiserade på vissa områden som området är bred. De analyserar kunskap relaterad till deras specialitet. Programmet är relativt nytt och det fokuserar på sambandet som finns mellan konst och teknisk kunskap och forskning om människors behov och önskemål.Masterprogrammet lär om rymden och de olika aspekterna av rymden, såsom skala, konfiguration ljuskällor, färger, material och proportioner samt hur dessa aspekter relaterade till det tekniska utförandet av en inställning. Den har likheter med arkitektur men medan arkitektur handlar om design av rummet, interiör utformning erbjudanden med vad som finns i rummet. Akademiker i ett mastersprogram i Interior Design kan utöva sina färdigheter både i tredje sektorns verksamheter samt inom den privata sektorn som den kallelse är på hög efterfrågan i både företag och villaägare. Inredningsarkitekter kan bli licensierade utövare efter att de slutför masterprogrammet och kan ofta arbeta i konsultföretag som konsulter.

31 Resultat i Inredningsarkitektur Filter

Magister i inredning för kommersiella utrymmen

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Campusstudier Heltid 6 månader September 2020 Spanien Barcelona

Mästaren i Interior Design för Lokaler föreslår att arbeta utifrån en teoretisk och praktisk diskussion om utformningen av kommersiella lokaler.

Magister av bildkonst inom interiörarkitekturen

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences
Campusstudier Heltid September 2020 Amerikas förenta stater Washington

Det enda programmet i nationens kapital som ackrediterats av rådet för inredningsakredit ackreditering, ger MFA i inredningsarkitektur studenter tillgång till stadsresurser, topparkitektur och inredningsföretag i DC och en studieinriktad läroplan som skapar innovativ design tänkare.

Master of Interior Architecture - Objektdesign

Ecole Camondo
Campusstudier Heltid 5 år September 2020 Frankrike paris

Både en humanist och en universalist, arbetar inredningsarkitekten-objektdesignern på olika skalor, från det minsta objektet till hela staden. Som en hantverkare och en allmän entreprenör återställer han eller hon så mycket som han eller hon utformar; Interior Architect-Object Designer bygger den märkbara väsentligheten i den miljö som han eller hon kan designa, på begäran.

MFA i design: inredning

Manchester Metropolitan University
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år September 2020 Storbritannien manchester + 1 fler

Denna kurs främjar utredning och tolkning av inre rymden, inuti och utanför det traditionella arkitektoniska höljet, samtidigt som man betraktar mänskligt ockupation, engagemang och erfarenhet som katalysator. Detta kan visa sig i en mängd olika resultat och gör att du kan arbeta inom din valda specialitet som att bygga återanvändning, utställning eller butiksdesign, varumärke, identiteter eller miljögrafik, prestanda eller set design, tillfälliga installationer eller "event" design, möbler eller artefaktdesign.

Magister i inredning

Scuola Politecnica di Design SPD
Campusstudier Heltid 15 månader Kontakt Skolan Italien Milan

Identitet, komfort, effektivitet, funktionalitet och koppla av är några av de funktioner som varje inredning bör beakta när de utför en inredning. Insidan av ett hem eller det offentliga rummet måste passera användaren sin identitet och höja känslor. Master of Interior Design har fokuserat sitt program på projektidén, organisation av utrymme, funktionalitet, lay-out och disposição.O naturligtvis prioriterar överföring av information om språket av material, belysning, heminredning, färger och integration av tekniska komponenter.

Master of Design (interiörarkitektur)

University of South Australia
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Februari 2020 Australien Adelaide + 1 fler

Genom att studera Master of Design (interiörarkitektur) utvecklar du en avancerad och övergripande förståelse för principerna och rutinerna för att utforma och behålla interna miljöer som är miljövänliga och socialt anpassningsbara.

Master i interiörarkitektur, inredning och inredning (egen titel UDIMA)

Insenia Design School Madrid
Campusstudier Deltid 1 år Februari 2020 Spanien Madrid-regionen

Under den stora parolen: "Vi är inte som de andra. Våra skillnader berikar oss", Insenia Design School Madrid och Distansuniversitetet i Madrid (UDIMA), öppnar sina dörrar för alla som brinner för interiörarkitektur och dekoration.

Magisterexamen i arkitektur - inredning och autonomi

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
Campusstudier Heltid 2 år Oktober 2020 Italien Santa Maria Capua Vetere

Kursen representerar motsvarande kurs i engelska av den andra nivån universitetsutbildning i Architettura - Progettazione degli lnterni e per I'Autonomia, och erbjuds som en del av de initiativ för internationell marknadsföring i enlighet med ministerdekret 50/2010 som gör det möjligt att inrätta motsvarande kurser i engelska

Officiell mastergrad i Experiential Interior Design

LCI Barcelona
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Spanien Barcelona

Experiential Interior Design (EID) avser praktiken att genomföra erfarenhetsvärden vid utformning av utrymmen. Den behandlar ett nytt tillvägagångssätt för utformningen av inredningsrum, med betoning på erfarenhetsmässiga mänskliga behov.

Master i inredning

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Campusstudier Heltid 1 år Januari 2020 Italien Milan

15: e utgåvan - Masterkursen inom inredningsdesign syftar till ett innovativt mänskligt centrerat tillvägagångssätt: det handlar inte bara om att designa ett utrymme utan också vad det erbjuder till användarna. Inredningsdesigners måste kunna hantera båda tekniska strategiska sidorna av ett projekt, från en noggrann analys, och för att ge de bästa lösningarna när det gäller rymdförbättring och servicedesign. De uppmanas att skapa utrymmen som förmedlar starka känslor, kombinerat med rätt val av möbler, ljus, material och färger. Detta ursprungliga och breda tillvägagångssätt uppmuntrar flera företag att be IED-mastere att arbeta med specifika projekt i syfte att utforma en effektiv och meningsfull användarupplevelse. Detta internationella masterprogram utformas, skräddarsys och utförs helt i Milano, där Made in Italy möter italienska designsystem och där de mest intressanta och trendiga händelserna äger rum.

Master of Interior Architecture och Design

Academie Charpentier
Campusstudier Heltid 5 år Januari 2020 Frankrike Île-de-France

Samhället förändras ständigt sitt ansikte. Så den unga yrkesutövaren måste kunna tänka på projektets logik inför ett globalt sammanhang, analysera frågorna, omdefiniera specifikationerna, vara kreativa uppströms den formella översättningen, på grund av ämnets mycket reflektion. För att förbereda sig för det tredje året presenterar studenterna sitt arbete för jurier som består av utomstående yrkesverksamma och lärare i skolan. De studerade ämnena, studeras av studenterna, föreslås eller föreslås utifrån verkliga data. De är dubbeltövande övningar, både "repetitioner" eller simuleringar av konkreta situationer och didaktiska material. Konferenser ges av framstående personligheter på deras område är ett tillfälle att fånga olika visioner i den nuvarande världen, att höra synvinkel på ett jobb, att tänka i grupper och sedan skriva individuellt.

Máster en diseño de interiores

Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Internet Heltid 12 månader November 2019 Spanien Barcelona

Haz frente a proyectos de interiorismo adaptándote a las necesidades de los usuarios que ocuparán el espacio.

MTech i inredning

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år Januari 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 fler

Efter att ha fått denna examen kan eleverna ge ett betydande forskningsbidrag och utvärdering av befintlig kunskap inom det specialiserade området inredning och demonstrera en hög grad av allmän kunskap inom det specialiserade området, allt från grundläggande begrepp till avancerad teoretisk eller tillämpad kunskap .

Online Accredited Master in Interior Designer Specialist € 199 i stället för € 1000 [Senast 3 lediga platser]

Life Learning
Internet Heltid Deltid Öppen antagning Italien Milan

Denna Online Master "Executive Master in Interior Designer Specialist" lär ut de viktigaste färdigheterna och aktiviteterna hos en inredningsdesigner; Detta är i själva verket den professionella sakkunniga inom design och optimering av de inre utrymmena för varje typ och deras layout. Om du vill renovera ett hus, ett rum eller helt enkelt vill fördjupa teman relaterade till de miljöer vi lever varje dag, eller om du vill göra ett yrke, är den här online-kursen för dig!

Magisterexamen i utformningen av produkten och utrymme

IADE
Campusstudier Deltid 2 år Kontakt Skolan Portugal lissabon

Under hela denna magisterexamen, studerande utveckla tekniska färdigheter genom användning av teknik såsom CAD / CAM (AutoCAD, Solidworks) och Tri-dimensionell vy (3D Studio Max).