MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Internationell logistik i Spanien på distans 2020

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Om du vill ha en Master i området affärs-och logistik som sätter upp dig för att få lösningar på de utmaningar som uppstår i den globala inköp och supply chain, så ska du gå för Master i International Logistics.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Internationell logistik i Spanien på distans 2020

1 Resultat i Internationell logistik, Spanien, Distansutbildning Filter

Mästare i integrerad logistik

Universitat Autònoma de Barcelona
Spanien, Barcelona
Exekutiva kurser
Augusti 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
9 månader
Engelska
Spansk
Campusstudier
Online

Du kommer att få en integrerad syn på logistik som en dynamisk och heterogen näringsliv med en lysande framtid.

Läs mer