MASTERSTUDIES.SE

Hitta masterprogram i Internationell pedagogik på deltid in Madrid, Spanien 2019

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Internationella kursplaner kan förbereda forskare för en mängd internationella undervisnings certifikat eller licenser på platser runt om i världen. Vissa akademiker väljer att fokusera på TESOL att hjälpa få dem började sin karriär strävan.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Madrid City är huvudstad i Spanien. Det är ett storstadsområde med över 3 miljoner invånare. Den har en arena som heter Las Ventas som värd för den årliga tjurfäktning evenemanget. Staden har många offentliga och privata universitet.

Be om information Masterexamina i Internationell pedagogik på deltid in Madrid i Spanien 2019

1 Resultat i Internationell pedagogik, Madrid Filter

Master in International Education

Instituto Franklin – Universidad Alcalá de Henares
Campusstudier Deltid 1 år Kontakt Skolan Spanien Madrid