MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Internationell personaladministration på distans i Europa 2020

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

MA i International Human Resource Management består av personer med ett intresse för human resource management eller erfarenhet inom personalarbetet som vill förbättra sina kunskaper. Det ger en möjlighet att koncentrera sig på kultur-och ledningsfrågor på global nivå. Programmet ger studenterna möjlighet att utveckla en kritisk medvetenhet och systematisk förståelse av aktuella frågor och problem i internationell human resource management.

Medan distanskurser har förfallodatum som måste uppfyllas, det är en fantastisk affär för efterlevnad så att när du kan utföra uppdrag när du studerar på distans. Med online-alternativet, kan du avsluta diskussionsgrupp som krävs för att återgå till arbetet och sedan gå efter jobbet om det behövs. Distanskurser kan tas på den ort som du har tillgång till Internet. Du kan även fylla i klasser från Internet loungen i alla hotell runt om i världen om du behöver en semester.

Europa är, enligt konvention, en av världens 's sju kontinenterna. Består den västligaste punkten i Eurasien, Europa brukar delas från Asien av vattendelaren av de Ural och Kaukasus, Ural floden, Kaspiska havet och Svarta havet, och de vattenvägar som förbinder Svarta och Egeiska havet.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Internationell personaladministration på distans i Europa 2020

4 Resultat i Internationell personaladministration, Europa, Distansutbildning Filter

Master i personalhantering - ansikte mot ansikte

EUDE, Escuela Europea de Dirección y Empresa
Exekutiva kurser
Mars 2020
<
Deltid
<
12 månader
31 Mar 2020
Spansk
Campusstudier

Befälhavaren i Human Resources Management, förutom att förbereda dig som ledare och specialist i hanteringen av Human Capital och tränar dig för att ge globala lösningar på be ...

Läs mer

Master i internationell personalhantering

Rome Business School
Exekutiva kurser
<
Deltid
Engelska
Campusstudier
Online

Rome Business School 's Master in Human Resource Management är det ideala utbildningsproblemet för att starta en karriär inom branschen för människohantering, utformad för att ...

Läs mer

Master i internationell personalhantering

GEMA Business School
Exekutiva kurser
<
Heltid
<
4 månader
Engelska
Campusstudier

Masterprogrammet är skräddarsydd för dem som har ett starkt intresse för internationella aspekter av human resource management antingen genom tidigare studie eller genom nuvar ...

Läs mer

Master in International Management personal

CIFFOP
Exekutiva kurser
September 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Denna magisterexamen i internationell personalhantering, är ackrediterad av franska högskolan för högre utbildning och forskning.

Läs mer