MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Internationell personaladministration i Italien på distans 2020

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Internationell human resource management innebär ledande, styra, och om behoven hos anställda i stora, multinationella organisationer. Studenter som utövar denna studier kan fungera i ett brett spektrum av branscher.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Internationell personaladministration i Italien på distans 2020

2 Resultat i Internationell personaladministration, Italien, Distansutbildning Filter

Master i internationell personalhantering

Rome Business School
Exekutiva kurser
<
Deltid
Engelska
Campusstudier
Online

Rome Business School 's Master in Human Resource Management är det ideala utbildningsproblemet för att starta en karriär inom branschen för människohantering, utformad för att ...

Läs mer

Master i internationell personalhantering

GEMA Business School
Exekutiva kurser
<
Heltid
<
4 månader
Engelska
Campusstudier

Masterprogrammet är skräddarsydd för dem som har ett starkt intresse för internationella aspekter av human resource management antingen genom tidigare studie eller genom nuvar ...

Läs mer