Filter
Masterexamina
Irak Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se de mest populära masterprogrammen i Irak 2020

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Efter att ha tagit en kandidatexamen, många studenter väljer att öka sin erfarenhet och utbildning genom att driva en Master. En master kan ta cirka två år för att tjäna, och det finns program som erbjuds i många olika områden så att eleverna kan hitta en betoning som fungerar för dem och deras mål.

 

Mycket få privatskolor finns i Irak. Som sådan, det finns inte många som reser till detta land för ändamål högre utbildning. Det finns dock flera kända institutioner i Irak bland annat University of Bagdad och University of Dohuk.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Irak 2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Stafford

En Storbritannien Master of Education-examen nödvändig för lärare eller lärare som vill förbättra sina färdigheter inom lärande och förbättra karriärmöjligheterna inom un ... [+]

fördelar

Master of Education- programmet är viktigt för alla yrkesverksamma som arbetar i en pedagogisk miljö och vill förbättra sin professionella inlärning och förbättra möjligheterna till karriärutveckling. Eleverna kan skräddarsy den pedagogiska erfarenheten för att passa deras individuella erfarenheter, behov och intressen. Programmet kan nås helt på avstånd via universitets virtuella inlärningsmiljö.

Programmet är ackrediterat av International Baccalaureate Organisation och genom att framgångsrikt slutföra programmet kan deltagarna registrera sig för ett IB-avancerat certifikat i undervisning och lärande forskning, certifikat i ledarskapspraxis och avancerade certifikat inom ledarskapsforskning ger möjlighet att bedriva en karriär i offentlig, privat eller internationella skolor över hela världen.... [-]

Irak Bagdad
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska