Filter
Masterexamen
Japan Studietyp: Alla Takt: Alla

Se de 45 mest populära masterprogrammen i Japan 2019

Japan är ett land med rik historia och unika pedagogiska traditioner. Det finns 11 japanska universitet i World University betyg, med University of Tokyo och Kyoto University ledande. I Tokyo, huvudstad i Japan och en av de största och mest färgstarka städerna i världen, det finns många olika möjligheter att välja en utbildning på universitetet som passar dig bäst. Till exempel, om du vill studera Management i Tokyo, uppmärksamma Graduate School of Management (GLOBIS universitet). Några av de bästa företagsutbildning du kan få Hitotsubashi University (Graduate School of International Corporate Strategy) eller Waseda University. Ett annat val för att få en MBA är inskrivna vid Nagoya University of Commerce & Business (NUCB) i Japans tredje största stad, ligger vid Stillahavskusten.

Det finns många olika program vid universitet runt om i Japan. Förutom Tokyo och Kyoto är det möjligt att hitta stora internationella forsknings-och utbildningscentra i städer som Sapporo i norr, Kobe som har varit mest öppen stad till väst under en lång tid, Japans näst största stad Yokohama eller Niigata i den centrala delen i Japan. Titta igenom programmets olika beskrivningar nedan, klicka på de som intresserar dig mest och göra det första steget mot din framtida examen i Japan idag!     

Läs mer Läs mindre

Results

Japan Lutheran College

Kristen anda - kärlek och hängivenhet i hjärtat - har, vårda kontakten med människor värdighet varje individ, och utbilda experter i klinisk psykologi som kan fullt ut ut ... [+]

klinisk psykologi Idea

Kristen anda - kärlek och hängivenhet i hjärtat - har, vårda kontakten med människor värdighet varje individ, och utbilda experter i klinisk psykologi som kan fullt ut utnyttja hög kompetens och teknik.

Upplevelsebaserat lärande vårda!

Klinisk psykologi är studiet av bruket. För att bli så hjälpa teknik och kunskap till folket för stödet, är det viktigt att lära sig genom praktisk erfarenhet. I vissa på campus "Clinical Psychology Consultation Center", för att delta i, till exempel från det första året gruppen erfarenhet, kommer du att ansvara för kundens intervju från cirka 1 slutet av året. Den andra året anslöt sig också utanför campus utbildning. Sjukhus, vägledning anpassning klassrummet, det finns ett brett utbud av utbildning destination som barnet och familjen Support Center. Skapa en tränings rekord och fullständigt referat, med förbehåll för tillsyn i centra samråd och utanför campus utbildning destination. Dessutom är heltidsanställda lärare medlemmar mot bakgrund av rapporten från utbildningens innehåll lärt bra.... [-]

Japan Tokyo
April 2019