Filter
Masterexamina
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Jordbruksteknik Europa 2019

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Studien av jordbrukssteknik fokuserar på bearbetning och produktionsmetoder relaterade till jordbruk. En jordbruksingenjör kan vara anställd inom boskapsproduktion, matteknik, jordbruksmaskiner och mer.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla masterprogram i Jordbruksteknik Europa 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Jordbruksteknik, Europa

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Är du en yrkesmässig trädgårdsodling, boskap eller skogsbruk som är professionellt uppgift att öka effektiviteten, kontrollera produktkvaliteten eller underlätta koppling ... [+]

Detta tillämpade masterprogram är utformat för mellersta karriärbruk, boskap eller skogsarbetare som arbetar inom den privata eller offentliga sektorn. Det är lämpligt för kandidater som har till uppgift att öka effektiviteten, kontrollera produktkvaliteten eller underlätta kopplingen mellan kedjeaktörer som kedjesporterare. Programmet är erfarenhetsbaserat och praktiskt orienterat och tar fram värdekedjans utveckling från olika perspektiv på hållbarhet, företagsekonomi, logistik, kvalitetshantering, certifiering, marknadsföring, informationsflöden och internationella trender.

Programmet fokuserar på att underlätta utvecklingen och innovationerna i jordbruksproduktionskedjan, samtidigt som man följer upp fluktuationer i krav och politik. Kandidater är behöriga att genomföra tillämpad forskning mot eftergivande värdekedjestyrning och utforma nya affärsmodeller för kedjeaktörer. Kandidater är också utbildade för att reflektera över sin professionalism i en internationell affärsmiljö. Detta masterprogram ger alla kompetenser som krävs för att skapa hållbara relationer med kedjeintressenter och att kommunicera globala värdekedjans utveckling i en mångkulturell miljö.... [-]

Nederländerna Velp
Oktober 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska