Masterprogram i Victoria Kanada

De mest populära masterprogrammen i Victoria Kanada 2018

Master

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Efter att ha tagit en kandidatexamen, många studenter väljer att öka sin erfarenhet och utbildning genom att driva en Master. En master kan ta cirka två år för att tjäna, och det finns program som erbjuds i många olika områden så att eleverna kan hitta en betoning som fungerar för dem och deras mål.

 

Kanada är det bästa landet att fullfölja din högre utbildning om du är en interaktiv person. Nästan varje etnisk grupp är representerad i Kanada så det 'sa mångkulturellt samhälle. Språkbarriären är inte en fråga för utländska studenter som Kanada räknas som världens 's ledande inom språkutbildning.

Studera i Victoria ger otroliga möjligheter för att förbättra din utbildning, och träffa likasinnade framstående individer, där du kan få värdefull information som kan användas för att utveckla din karriär. Den berömda University of Victoria delar namn med staden och dess en av de viktigaste institutionerna här.

Sök bland masterprogram i Victoria i Kanada 2018

Läs Mer

Magister På Global Affärsverksamhet (MGB)

Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria
Campusstudier Heltid 12 - 16 månader September 2018 Kanada Victoria

Master of Global Business (MGB) grad är en rigorös ettårigt program som ger personer med grundutbildningar-inom handel, näringsliv, förvaltning eller lednings-och ... [+]

Master of Global Business (MGB)

&nbsp

Master of Global Business (MGB) grad är en rigorös ettårigt program som ger personer med grundutbildningar-i handeln, näringslivet, administration eller ledning, möjlighet specialiserar sig på internationell företagsledning och ledarskap på en avancerad nivå. Studenter läser vid tre campus runt om i världen: University of Victoria i Kanada, National Sun Yat-Sen universitetet i Taiwan, och Johannes Kepler University i Österrike. Förutom den pedagogiska metod som används i detta program, som omfattar fall analyser, föreläsningar, diskussioner klass, affärssimuleringar, studiebesök, team-baserade aktiviteter lärande, företagets projekt konsulttjänster och självreflektion (journaling), läroplanen innehåller en rik nedsänkning i två olika kulturer i tillägg till hemmet kulturen. ... [-]