MASTERSTUDIES.SE

Se 5 masterprogram i Katastrofförebyggande på deltid

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Masterprogram i Katastrofförebyggande på deltid

5 Resultat i Katastrofförebyggande Filter

Magister i kvalitet, miljö och PRL

IMF Business School Portugal
Internet Deltid 720 timmar Öppen antagning Portugal Portugal online

Denna kurs tillåter studenten att förbereda sig för att utvärdera riskerna i samband med arbete, stolparna och anläggningar inom säkerhet, hygien, ergonomi och tillämpad Psychosociology. Programmet är inriktat på att lära kriterier för genomförandet av förebyggande och korrigerande åtgärder av företaget för att minska, eliminera eller kontrollera fel i produktionen.

Master i integrerad ledning: miljö, kvalitet och förebyggande

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Internet Deltid 1 - 2 år Öppen antagning Spanien Barcelona

Master in Integrated Management: Miljö, kvalitet och förebyggande är en idealisk referens för de företag som står inför behovet av att integrera ett integrerat ledningssystem i sin företagsfilosofi för att uppnå konkurrensfördelar, som också söker en optimering av befintliga resurser .

Master i kvalitet, miljö och PRL

IMF Business School
Internet Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien madrid

Vid IMF vill IMF gå med i Master of Quality, Environment och PRL med erfarenhet av professionella med många års erfarenhet inom förebyggande, kvalitet och miljö. Denna Master tillåter ett stort antal valideringsmöjligheter med andra program. Konsultera med din rådgivare möjligheterna att validera.

Magisterexamen i integrerad förvaltning av kvalitetssystem, miljö och säkerhet och hälsa på arbetsplatsen (dubbel grad)

AIDIMME
Kombinerat online och på campus Deltid 1 år Kontakt Skolan Spanien Paterna

Som det händer i näringslivet är innovation ett viktigt verktyg för att förbättra organisationernas och människornas konkurrenskraft.

Master of Disaster Management

University of Copenhagen
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år Augusti 2020 Danmark köpenhamn + 1 fler

Master of Disaster Management ger humanitära medarbetare solida tvärvetenskapliga kunskaper och färdigheter som tillgodoser behoven hos modern akuthantering och katastrofreaktion.