MASTERSTUDIES.SE

Se alla masterprogram i Katastrofförebyggande i Spanien på deltid 2019/2020

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Katastrofförebyggande i Spanien på deltid 2019/2020

3 Resultat i Katastrofförebyggande, Spanien Filter

Master i integrerad ledning: miljö, kvalitet och förebyggande

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Internet Deltid 1 - 2 år Öppen antagning Spanien Barcelona

Master in Integrated Management: Miljö, kvalitet och förebyggande är en idealisk referens för de företag som står inför behovet av att integrera ett integrerat ledningssystem i sin företagsfilosofi för att uppnå konkurrensfördelar, som också söker en optimering av befintliga resurser .

Master i kvalitet, miljö och PRL

IMF Business School
Internet Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien madrid

Vid IMF vill IMF gå med i Master of Quality, Environment och PRL med erfarenhet av professionella med många års erfarenhet inom förebyggande, kvalitet och miljö. Denna Master tillåter ett stort antal valideringsmöjligheter med andra program. Konsultera med din rådgivare möjligheterna att validera.

Magisterexamen i integrerad förvaltning av kvalitetssystem, miljö och säkerhet och hälsa på arbetsplatsen (dubbel grad)

AIDIMME
Kombinerat online och på campus Deltid 1 år Kontakt Skolan Spanien Paterna

Som det händer i näringslivet är innovation ett viktigt verktyg för att förbättra organisationernas och människornas konkurrenskraft.