Masterexamen i Kommunikationsdesign i Italien på deltid

Se alla masterprogram i Kommunikationsdesign i Italien på deltid 2019

Kommunikationsdesign

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Inom kommunikationsdesign kombineras marknadsföring och kreativa färdigheter för att utforma effektiva budskap och kampanjer. Hela denna process omfattar allt från idé till leverans och kräver gedigen kunskap när det gäller skrift, art direction, marknadsföring, konsumentbeteende och media.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Kommunikationsdesign i Italien på deltid 2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för Magisterexamen Kommunikationsdesign Italien.  Testa vår kategori MSc Kommunikationsdesign istället.

Sök efter liknande program här