MASTERSTUDIES.SE

Se alla masterprogram i Konstutbildning i Nederländerna på deltid 2019

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

De som söker en examen i konstutbildning inleder en resa som är både visuellt fantastisk och mentalt stimulerande. En sådan grad handlar om historien och medel för vilka stora konstnärliga verk skapas och analyseras.

De människor, språk och kultur i Nederländerna kallas "Dutch ". Ett modernt europeiskt land idag, konserverade Nederländerna dess starkt internationell prägel och är känd för sin liberala mentalitet. Nederländerna har många universitet. Landet har nyligen konverterat sina egna titlar i bachelor / master-systemet.Det finns två typer av universitet: Academic (mer inriktad på teoretisk kunskap, alias "Universiteit ") eller yrkeshögskola (fokusera mer på praktisk kunskap, alias "Hogeschool ")

Börja idag Bästa masterprogrammen i Konstutbildning i Nederländerna på deltid 2019

1 Resultat i Konstutbildning, Nederländerna Filter

Master of Education in Arts

Piet Zwart Institute
Campusstudier Deltid 2 år Kontakt Skolan Nederländerna Rotterdam

Master of Education in Arts-programmet kopplar explicit teori och praktik med fokus på samtida problem som spänner över olika metoder och diskurser (utbildning, pedagogik, politik, konst, design, kulturteori, digital didaktik, filosofi, museutbildning och "samhällskonst" ).