Masterprogram i Kosmetologi

Jämför 3 masterprogram i Kosmetologi

Kosmetologi

En magisterexamen är en forskarexamen i ett visst område i praktiken som resulterar i en hög grad av skicklighet eller kunskap. Med en magisterexamen ger dig en professionell kant, vilket ger dig en eftertraktad kompetens inom ditt område, inklusive ledning och forskningskompetens som vanligtvis åtföljer denna utbildningsnivå.

Vad är en Master i kosmetika? Kosmetologi är ett område som hjälper människor att förbättra sitt utseende; detta kan uppnås genom tekniker som används på kroppen eller hud. Kosmetologer lära sig om skönhetsbehandlingar, kosmetika och hår och nagelvård. Mästaren kosmetologer har ytterligare utbildning och erfarenhet än vanliga kosmetologer, inklusive kunskap som samlats in från kurser i anatomi, fysiologi och företagsledning. Master kosmetolog utbildningsprogrammet förbereder vanligtvis eleverna att ta ett statligt tillstånd examen.På avancerad nivå, kommer eleverna vanligtvis har en del arbete erfarenhet inom området och måste fortsätta utbildningen lära sig om nya produkter och tekniker inom kosmetika.

förväntas tillväxten jobb för kosmetologer att stiga, och efter att ha avancerad utbildning inom detta område kan sätta dig på toppen av listan för de bästa positionerna i hotell och spa. Möjligheter kommer att vara bredare för dem som har ytterligare kunskap inom bakteriologi och företag och som kan erbjuda ett brett utbud av tjänster.

Den extra kurser och licenser för en masterutbildningen kräver vanligen fem terminer klasser och ett års arbetserfarenhet. Skolorna har olika prissättning och avgifter, så se till att göra en del efterforskningar innan du skickar ut ansökningar till institutionerna du gillar bäst.

Utexaminerade bli skicklig i kemisk vinka, uträtning, hårklippning, hår färg, hårbehandlingar, vaxning, makeup, ansiktsbehandlingar och manikyr.Frisörer och kosmetologer kan vara egenföretagare, hyra utrymme på en salong, eller arbete i utseendemedvetna branscher som modellering och agerar. Theatrical makeup artister och estheticians är också lediga till grad innehavare.

Om kosmetika låter som en spännande karriär för dig, fundera på vilka verksamhetsområden du är mest intresserad av. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

Magister I Skönhetsindustrin Management (Milan) - Italienska Vägen

Il Sole 24 ORE Business School
Campusstudier Heltid 11 månader October 2018 Italien Milan

En mästare utmärker sig genom sin praktiska och operativa tillvägagångssätt undervisning och genom närvaron av prestigefyllda vittnesmål från chefer och framgångsrika entreprenörer samt utflykter och utomhus sessioner på stora industri varumärken. Bland de ämnen som diskuterades, kommer ett särskilt fokus att ägnas åt nya detaljhandeln kanaler, e-handel, till digitala och nya verktyg för sociala medier marknadsföring. [+]

Ett innovativt program som syftar till att förvärva tekniska och chefskompetens för att passa in i en sektor, nämligen skönhet och välbefinnande, växer och växer behovet av särskilda färdigheter.

Lärdomarna av befälhavaren, helt i italienska språket, Kännetecknas av praktiska och operativa skurna föreläsningar och förekomsten av prestigefyllda vittnesmål från chefer och framgångsrika entreprenörer samt utflykter och utomhus sessioner på stora industri varumärken.

Bland de ämnen som diskuterades, kommer ett särskilt fokus att ägnas åt nya detaljhandeln kanaler, e-handel, till digitala och nya verktyg för sociala medier marknadsföring. Gott om utrymme kommer också att ägnas åt kundupplevelsen och ny konsument som köper processer 3,0, och för internationalisering av de strategier industrin.... [-]


Magister I Kosmetika Och Parfym Marknadsföring

Fashion Institute of Technology
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater New York

Master i Yrkesstudier, kosmetika och Fragrance Marketing and Management, är det enda programmet i sitt slag. En tankesmedja av innovativa ledarskap, ger programmet avancerad [+]

Master i kosmetika och Fragrance Marketing

Master i Yrkesstudier, kosmetika och Fragrance Marketing and Management, är det enda programmet i sitt slag. En tankesmedja av innovativa ledarskap, ger programmet avancerad utbildning för nya chefer, främja både kreativa och analytiska affärsmannaskap. Eleverna får ett globalt perspektiv genom fältstudier i flera utländska marknader. Genom akademisk och upplevelsebaserat lärande och ett verkställande mentorprogram, underlättar läroplanen utveckling av empatiska ledare i syfte att valla varumärken som globala samhällsmedborgare med produkter som glädje och inspirera konsumenterna. Det tvååriga programmet bara nått en viktig milstolpe: 10 år. Med 200 framgångsrika akademiker, är programmet utformat för personer som arbetar i kosmetika, parfymer och skönhetsrelaterade områden som har rekommenderats av sina arbetsgivare på grund av sin starka ledning potential. Projektet Capstone (examensarbete) speglar partnerskap mellan industrin och i klassrummet. Att arbeta i team, examen eleverna att utveckla en innovativ, djupgående, tvärvetenskapligt förhållningssätt till en strategisk fråga bestäms av fakulteten. De presenterar sina resultat till en panel av lärare och branschexperter vid en bransch sponsrade evenemang. Dessutom får eleverna presentera sin forskning till branschorganisationer såsom The Fragrance Foundation, återförsäljare såsom Macys och chefer på företag som L'Oreal och Johnson & Johnson.... [-]


Skönhet Konsulttjänster

Uptodate Fashion Academy
Campusstudier Heltid 6 månader April 2018 Italien Milan

Kursen ger en bred översikt över landskapet när det gäller mode, kosmetika och hela fältet av välbefinnande (termisk bad, skönhetssalong, gym etc.). [+]

Skönhet Consulting

&nbsp

Klasser kommer att läras ut både italienska och engelska

&nbsp

Kursen ger en bred översikt över landskapet när det gäller mode, kosmetika och hela fältet av välbefinnande (termisk bad, skönhetssalong, gym etc.).

De synergier på plats mellan den värld av skönhet och mode är nu en verklighet.

Skönheten och välbefinnande marknaden upplevelser kontinuerlig tillväxt och ständigt på jakt efter mer och mer specialiserade siffror.

&nbsp

&nbsp

Kurs Program

O Fashion Make-Up specialist - Mode Grundläggande Make-up - Advance Fashion Make-up - Mode Make-up Trend Portfolio ... [-]