Masterprogram i Kosmetologi

Jämför masterprogram i Kosmetologi

Kosmetologi

En magisterexamen är en forskarexamen i ett visst område i praktiken som resulterar i en hög grad av skicklighet eller kunskap. Med en magisterexamen ger dig en professionell kant, vilket ger dig en eftertraktad kompetens inom ditt område, inklusive ledning och forskningskompetens som vanligtvis åtföljer denna utbildningsnivå.

Vad är en Master i kosmetika? Kosmetologi är ett område som hjälper människor att förbättra sitt utseende; detta kan uppnås genom tekniker som används på kroppen eller hud. Kosmetologer lära sig om skönhetsbehandlingar, kosmetika och hår och nagelvård. Mästaren kosmetologer har ytterligare utbildning och erfarenhet än vanliga kosmetologer, inklusive kunskap som samlats in från kurser i anatomi, fysiologi och företagsledning. Master kosmetolog utbildningsprogrammet förbereder vanligtvis eleverna att ta ett statligt tillstånd examen.På avancerad nivå, kommer eleverna vanligtvis har en del arbete erfarenhet inom området och måste fortsätta utbildningen lära sig om nya produkter och tekniker inom kosmetika.

förväntas tillväxten jobb för kosmetologer att stiga, och efter att ha avancerad utbildning inom detta område kan sätta dig på toppen av listan för de bästa positionerna i hotell och spa. Möjligheter kommer att vara bredare för dem som har ytterligare kunskap inom bakteriologi och företag och som kan erbjuda ett brett utbud av tjänster.

Den extra kurser och licenser för en masterutbildningen kräver vanligen fem terminer klasser och ett års arbetserfarenhet. Skolorna har olika prissättning och avgifter, så se till att göra en del efterforskningar innan du skickar ut ansökningar till institutionerna du gillar bäst.

Utexaminerade bli skicklig i kemisk vinka, uträtning, hårklippning, hår färg, hårbehandlingar, vaxning, makeup, ansiktsbehandlingar och manikyr.Frisörer och kosmetologer kan vara egenföretagare, hyra utrymme på en salong, eller arbete i utseendemedvetna branscher som modellering och agerar. Theatrical makeup artister och estheticians är också lediga till grad innehavare.

Om kosmetika låter som en spännande karriär för dig, fundera på vilka verksamhetsområden du är mest intresserad av. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

Magister I Skönhetsindustrin Management (Milan) - Italienska Vägen

Il Sole 24 ORE Business School
Campusstudier Heltid 11 månader October 2017 Italien Milan

En mästare utmärker sig genom sin praktiska och operativa tillvägagångssätt undervisning och genom närvaron av prestigefyllda vittnesmål från chefer och framgångsrika entreprenörer samt utflykter och utomhus sessioner på stora industri varumärken. Bland de ämnen som diskuterades, kommer ett särskilt fokus att ägnas åt nya detaljhandeln kanaler, e-handel, till digitala och nya verktyg för sociala medier marknadsföring. [+]

Masterprogram i Kosmetologi. Ett innovativt program som syftar till att förvärva tekniska och chefskompetens för att passa in i en sektor, nämligen skönhet och välbefinnande, växer och växer behovet av särskilda färdigheter. Lärdomarna av befälhavaren, helt i italienska språket, Kännetecknas av praktiska och operativa skurna föreläsningar och förekomsten av prestigefyllda vittnesmål från chefer och framgångsrika entreprenörer samt utflykter och utomhus sessioner på stora industri varumärken. Bland de ämnen som diskuterades, kommer ett särskilt fokus att ägnas åt nya detaljhandeln kanaler, e-handel, till digitala och nya verktyg för sociala medier marknadsföring. Gott om utrymme kommer också att ägnas åt kundupplevelsen och ny konsument som köper processer 3,0, och för internationalisering av de strategier industrin. STRUKTUR 1: a Master i Beauty Industry Management, heltid, stängd antal och obligatorisk närvaro, sammanlagt minst 11 månader av träning: - 5 månaders klassrumsutbildning - 6 månader praktik stöd för klassrumsundervisning, den distansutbildning sessioner planeras med hjälp av e-learning plattform för Business School i Sole 24 Ore, en dedikerad webbmiljö genom vilken i fjärrläge, kan du visa dokument, outs, multimedia kurser och interagera med kollegor och även lärare i kollaborativt lärande. PROGRAM Modul 1 - Grunderna i ledningen: delar av ekonomi och företagsledning 2. Modul - Området skönhet, välbefinnande och livsstil. ekonomisk storlek och marknadsstruktur 3. Modul - Kund erfarenhet och nya konsumentinköpsprocesser 4. Modul - marknadsföring, prissättning och varumärkeshantering 5. Modul - handelspolitik, detaljhandel och e-handel 6. Modul - Kommunikation och marknadsföring av produkten mellan traditionella och digitala verktyg 7 Module - CSR, innovation och affärsutveckling... [-]