Filter
Masterexamina
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Kosmetologi Europa 2019

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla masterprogram i Kosmetologi Europa 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Kosmetologi, Europa

Uptodate Fashion Academy

Kursen ger en bred översikt över landskapet när det gäller mode, kosmetika och hela fältet av välbefinnande (termisk bad, skönhetssalong, gym etc.). ... [+]

Skönhet Consulting

&nbsp

Klasser kommer att läras ut både italienska och engelska

&nbsp

Kursen ger en bred översikt över landskapet när det gäller mode, kosmetika och hela fältet av välbefinnande (termisk bad, skönhetssalong, gym etc.).

De synergier på plats mellan den värld av skönhet och mode är nu en verklighet.

Skönheten och välbefinnande marknaden upplevelser kontinuerlig tillväxt och ständigt på jakt efter mer och mer specialiserade siffror.

&nbsp

&nbsp

Kurs Program

O Fashion Make-Up specialist - Mode Grundläggande Make-up - Advance Fashion Make-up - Mode Make-up Trend Portfolio ... [-]

Italien Milan
Kontakt Skolan
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bologna

Advanced Cosmetic Sciences (ACS) utgör kemister som kan arbeta i kosmetiska företag inom design, produktion, analys och certifiering av kosmetiska produkter. ... [+]

Advanced Cosmetic Sciences (ACS) utgör kemister som kan verka i kosmetiska företag inom design, produktion, analys och certifiering av kosmetiska produkter.

Detta avancerad utbildningsprogram utbildar yrkesverksamma som kan ta itu med de framväxande utmaningar som följer av de nuvarande internationella bestämmelserna och syftar till att producera effektivare och i princip säkrare kosmetika med hänvisning till hela livscykeln.

ACS har en tvärvetenskaplig anda som syftar till att ge en teoretisk och praktisk utbildning om de vetenskapliga och tekniska aspekterna av kosmetiska produkter. Programmet kännetecknas av teoretiska praktiska kurser relaterade till studier av naturliga ämnen och bioaktiva molekyler som används i kosmetika, kemin och kosmetikberedningen, till ingredienserna och formuleringsanalysen. Hudens anatomi, fysiologi och patologi studeras också, tillsammans med den mikrobiologiska, funktionella och toxikologiska kontrollen av kosmetiska produkter.... [-]

Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska