Filter
Masterexamina
Spanien Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se alla masterprogram i Lärarutbildning i Spanien på deltid 2019

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

De som vill bli lärare kan välja ett program i lärarutbildning. Dessa program kan omfatta omfattande ämnen som matematik, språkkonst, vetenskap eller historia och de tekniker som behövs för att instruera studenter mellan grundskolan, mellan- eller gymnasiet.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Lärarutbildning i Spanien på deltid 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Lärarutbildning, Spanien

La Salle Centro Universitario

Detta ersätter de gamla mästarna som gör den gemensamma jordbrukspolitiken att undervisa på gymnasieutbildning och studentexamen ... [+]

Lärarutbildning i påbyggnadsundervisning (sekundär master)

&nbsp

Detta ersätter de gamla mästarna som gör den gemensamma jordbrukspolitiken att undervisa på gymnasieutbildning och studentexamen.

Programmet är uppdelat i två delar: • Generisk: att försöka frågor som rör lärande och personlig utveckling ungdomar processer i pedagogiska sammanhang, och förhållandet mellan samhälle, familj och utbildning. • Specifik: Studenten ska fördjupa undervisning / lärande och innovation i undervisning och pedagogisk forskning i frågor som ligger inom deras specialitet.

Dess utformning ger svar för utbildning av nya generationer, med nya utmaningar för lärarna. Med tanke på meritlista, kommer lärare och undervisning och forskning erfarenhet av vårt center kan välja mellan följande resvägar undervisning specialiteter: ... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Deltid
9 månader
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska
UNIR

Mer än 11 ​​000 studenter har redan erhållit titeln magisterexamen i gymnasieskolelärarutbildning från UNIR . Denna officiella online magisterexamen har uppdraget att utb ... [+]

Studera din mästare i sekundärlärare (tidigare CAP) online med UNIR

Mer än 11 ​​000 studenter har redan erhållit titeln magisterexamen i gymnasieskolelärarutbildning från UNIR . Denna officiella online magisterexamen har uppdraget att utbilda yrkesverksamma som kan utveckla sitt arbete inom orientering och undervisning.

Välj en av de 12 specialiteter som UNIR erbjuder dig och bli lärare med denna online CAP Master för sekundärlärare. Skaffa de färdigheter som krävs för den specialiserade utövandet av ditt yrke, engagerad i personlig utbildning genom handledning och kontinuerlig sökning efter metodologisk innovation.Allmän informationKrediter: 60Varaktighet: 1 läsårBörja: 6 september 2018Metodik: Fjärrkontroll, 100% onlineÖvningar: I enlighet med BESTÄLLNING ECI / 3858/2007, den 27 december, innefattar magisterexamen av lärarutbildning ett praktik inom specialitet där mastern studeras. Denna praxis har ansikte karaktär i utbildningscentret där dessa metoder utvecklas enligt de krediter som fastställts i mastersrapporten.Doktorsåtkomst: Denna officiella magisterexamen tillåter införlivande med officiella doktorsprogramCurriculum... [-]
Spanien Logroño
September 2019
Deltid
1 år
Online
Läs mer på svenska