Filter
Masterexamina
Spanien Madrid Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Hitta masterprogram i Lärarutbildning på deltid in Madrid, Spanien 2019

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Ett studieprogram i lärarutbildning kan förbereda potentiella K-12-lärare inom kärnplanen, som matematik, vetenskap, engelska eller historia, men kan också instruera i klassrumsförvaltningen. För sekundärundervisning kan ett intresse för att undervisa ett visst ämne vara fokus för programmet. 

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Madrid City är huvudstad i Spanien. Det är ett storstadsområde med över 3 miljoner invånare. Den har en arena som heter Las Ventas som värd för den årliga tjurfäktning evenemanget. Staden har många offentliga och privata universitet.

Be om information Masterexamina i Lärarutbildning på deltid in Madrid i Spanien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Lärarutbildning, Madrid

La Salle Centro Universitario

Detta ersätter de gamla mästarna som gör den gemensamma jordbrukspolitiken att undervisa på gymnasieutbildning och studentexamen ... [+]

Lärarutbildning i påbyggnadsundervisning (sekundär master)

&nbsp

Detta ersätter de gamla mästarna som gör den gemensamma jordbrukspolitiken att undervisa på gymnasieutbildning och studentexamen.

Programmet är uppdelat i två delar: • Generisk: att försöka frågor som rör lärande och personlig utveckling ungdomar processer i pedagogiska sammanhang, och förhållandet mellan samhälle, familj och utbildning. • Specifik: Studenten ska fördjupa undervisning / lärande och innovation i undervisning och pedagogisk forskning i frågor som ligger inom deras specialitet.

Dess utformning ger svar för utbildning av nya generationer, med nya utmaningar för lärarna. Med tanke på meritlista, kommer lärare och undervisning och forskning erfarenhet av vårt center kan välja mellan följande resvägar undervisning specialiteter: ... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Deltid
9 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska