Filter
Masterexamina
Thailand Pattaya City Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Hitta masterprogram i Läroplan på deltid in Chonburi, Thailand 2019

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Thailand (ประเทศไทย), officiellt Konungariket Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) är ett land i Sydostasien med kusterna på Andamansjön och Gulf of Thailand. Huvudstaden Bangkok är i början av många besökare 'resvägar, och samtidigt en modern stad, den har ett rikt kulturarv.

Chonburi staden är en av de centra för forskning, särskilt för de människor som kanske vill fortsätta sin utbildning för befälhavare och doktorsexamina grader. Denna stad har inte forskningsbaserad universitetet men det finns flera högre forskningscentrum.

Be om information Masterexamina i Läroplan på deltid in Chonburi i Thailand 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Läroplan, Pattaya City

Examina
Plats
Thailand
Pattaya City
Studietyp
Tempo
Asian University Thailand

Programmet kommer att öka förståelsen för språkrelaterade behov studerande från icke-engelskspråkiga bakgrunder och utforska sätt att uppfylla dessa behov. ... [+]

Master of Education in Curriculum & Instruktion

&nbsp

Magisterexamen är avsett att stödja det thailändska undervisningsministeriets nuvarande politik, ursprungligen i den thailändska skollagen BE 2542/1999 och ändring (andra nationella Skollagen BE 2545/2002), för att uppgradera utbildningen i Thailand och göra det mer studentcentrerad . Mer specifikt syftar det till att tillgodose behoven hos den ständigt ökande antalet tvåspråkiga, engelska programmet (EP) och engelska, medelstora skolor som spelar en viktig roll i ministeriets pågående planer för utbildningsreformer. I detta syfte kommer magisterexamen fokusera på de praktiska färdigheter som krävs av lärare för att leverera fyra viktiga ämnen, engelska, matematik, samhällskunskap och naturvetenskap, genom på engelska.... [-]

Thailand Pattaya City Bangkok
juni 2020
Deltid
1 - 8 år
Campusstudier
Läs mer på svenska