Filter
Masterexamina
Amerikas förenta stater Indiana Carmel Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Hitta masterprogram i Läroplan på deltid i Carmel, Amerikas förenta stater 2019

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Be om information Masterexamina i Läroplan på deltid i Carmel i USA 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Läroplan, Carmel

Salem University

Magisterexamen i läroplan och inlärningsprogram bygger på en grund i avancerade kurser i utbildning med kurser som fokuserar på specialiseringar i undervisning och lärand ... [+]

Om programmet

Magisterexamen i läroplan och inlärningsprogram bygger på en grund i avancerade kurser i utbildning med kurser som fokuserar på specialiseringar i undervisning och lärande i olika inställningar. Dessa program är utformade för att bygga upp elevernas expertis inom konsten att undervisa och lära sig över inställningar, publik och generationer. Målgrupper för dessa program inkluderar utbildare som vill förnya licenser (eller andra uppgifter) eller utveckla nya instruktionsledaregenskaper samt yrkesverksamma som ansvarar för utbildning och yrkesutveckling i andra inställningar.

M.Ed. Programmet kräver en framgångsrik slutförande av 30 högskolepoäng. Summa kredittimmar inkluderar överföringskrediter till högst 50 procent av de nödvändiga timmarna. Studenterna måste tjäna en kumulativ GPA på minst 3,0 för alla kurser som slutförts i Salem för att kunna göra examen.... [-]

Amerikas förenta stater Carmel
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 år
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska