MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Landskapsarkitektur i Asien 2020

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Master i Landscape Architecture är en forskarutbildning som syftar till att forma och stärka eleven i beredskap för att skydda miljön genom assimilera konst, vetenskap och humaniora för att uppnå spetskompetens inom design och strategier för arkitektur i landskapet.

Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.

Se alla masterprogram i Landskapsarkitektur i Asien 2020

2 Resultat i Landskapsarkitektur, Asien Filter

Master i arkitektur, design och innovation - MArch

Universidad Europea
Spanien, madrid + 12 Mer
Exekutiva kurser
01 Sep 2020
<
Heltid
Spansk
Spanish
Campusstudier

Du kommer att lära dig på en plats för interaktion och förhållande mellan olika kulturpunkter genom utställningar, evenemang, undervisningsprogram och professionella verk. De ...

Läs mer

Master of Landscape Architecture / Design

CEPT University
Indien, Ahmedabad
Exekutiva kurser
01 Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
20 Apr 2018
Engelska
Campusstudier

Landskapsprogram på CEPT University är utformat för att ge en omfattande och djupgående förståelse av yrket. Det ger professionell utbildning för att utveckla landskap i tätby ...

Läs mer