Filter
Masterexamina
Storbritannien england Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Landskapsarkitektur i england i Storbritannien 2020

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Landskapsarkitektur betonar att använda rätt växter, faciliteter och design för att skapa en utomhus utrymme som är speciell och funktionell. Landskapsarkitekter att planera och komminister parker och offentliga grönområden, ofta med hjälp av ingenjörer, entreprenörer, odlare, och stadsplanerare.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Be om information Masterexamina i Landskapsarkitektur i england i Storbritannien 2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Landskapsarkitektur, england

Manchester Metropolitan University

Master of Landscape Architecture är en yrkeskvalifikation, ackrediterad av Landscape Institute, som ger en väg till en internationellt erkänd behörighet i ett snabbt växa ... [+]

Översikt

Master of Landscape Architecture är en professionell kvalifikation, ackrediterad av Landscape Institute, som ger en väg till en internationellt erkänd kvalifikation i ett snabbt växande globalt yrke.

Master of Landscape Architecture kombinerar en betoning på individuell praxis och en utforskande, experimentell metod, med ett starkt professionellt underlag. Det är både en omvandlingskurs för kandidater inom relaterade ämnesområden och ett sista forskarutbildningsår för landskapsexaminerade.

Ämnet tilldelas av Manchester Metropolitan University där det har lärts ut i över 40 år och utgör idag en del av den prestigefyllda Manchester School of Architecture. Våra kandidater är världsledande inom yrket och har gått vidare till imponerande karriärer nationellt och internationellt. Alumni inkluderar James Corner of Field Operations, huvuddesigner för New York Highline och Jason Prior i Aecom, ansvarig för Olympic Park masterplaner i London och Rio de Janeiro.... [-]

Storbritannien manchester
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska