Filter
Masterexamina
Nederländerna Leeuwarden Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Hitta masterprogram i Ledning inom internationellt värdskap på deltid in Leeuwarden, Nederländerna 2019

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som består av tolv provinser i nordvästra Europa och tre öar i Karibien. Engelsktalande elever kommer att ha några problem att hitta lämpliga kurser. För internationella studenter som söker till universitet i Nederländerna, flera stipendier finns.

Denna populära staden är känd för turism, utbildningsinstitutioner och universitet. Läroanstalter som Stenden yrkeshögskola och Gilbert Terpstra Grafische Vormgeving är kända för sina innovativa metoder för utbildning.

Be om information Masterexamina i Ledning inom internationellt värdskap på deltid in Leeuwarden i Nederländerna 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Ledning inom internationellt värdskap, Leeuwarden

Examina
Plats
Nederländerna
Leeuwarden
Studietyp
Tempo
NHL Stenden University of Applied Sciences

Om du är serviceinriktad, kritisk och nyfiken, och alltid har din kunds intresse i åtanke, är denna magisterexamen perfekt för dig. Det är ett springbräda för en framgång ... [+]

Kursen förbereder dig för en nyckelhantering i en spännande och komplex bransch. Med en förväntad 30% ökning av sysselsättningen år 2022 är den en av världens snabbast växande branscher. På grund av detta finns det stort behov av strategiska ledningspersonal.

Du kommer att ha ett brett utbud av karriärmöjligheter, allt från chef, forskningschef

Med detta studieprogram får du två högkvalificerade och högt respekterade magisterexamen på 14 månader: en holländsk magisterexamen och en brittisk magisterexamen.

Den nederländska magisterexamen tjänat titeln "topprankad mästare i gästfrihet i Nederländerna" (Keuzegids Masters, 2016 och 2017). Den fick också en trippel "bra" betyg av ackrediteringsorganisationen för Nederländerna och Flandern, bland annat utmärkelser och ackrediteringar.... [-]

Nederländerna Leeuwarden
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
14 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska